Artikel-ID : 00248534 / Laatst gewijzigd : 06-08-2020

De headset (WF-SP800N) resetten of initialiseren

De hoofdtelefoon opnieuw instellen (oordopjes)

1. Plaats de headset in het oplaaddoosje, laat het deksel van het oplaaddoosje open en houd vervolgens uw vinger ongeveer 20 seconden tegen de aanraaksensor op de linkerunit.

2. Haal uw vinger van de aanraaksensor wanneer de indicator (rood) van de oordopjes uitgaat na geknipperd te hebben.

3. Houd uw vinger ongeveer 20 seconden tegen de aanraaksensor op de rechterunit.

4. Haal uw vinger van de knop wanneer de indicator (rood) van de headset uitgaat na geknipperd te hebben.
      Als het lampje (blauw) op de headset knippert, is de headset mogelijk niet correct opnieuw ingesteld omdat de hoofdtelefoon in het oplaaddoosje is verschoven. Voer de resetprocedure nogmaals uit.

• De registratie-informatie van het apparaat (koppelen) en de andere instellingen blijven behouden.
    • In de video kunt u ook zien hoe u de headset opnieuw kunt instellen.

De headset initialiseren om de fabrieksinstellingen te herstellen

1. Plaats de headset in het oplaaddoosje, laat het deksel van het oplaaddoosje open en houd vervolgens uw vingers ongeveer 10 seconden tegen de aanraaksensoren op zowel de linker- als de rechterunit.
      Controleer of de indicatoren (rood) op de linker- en rechterunit gaan branden voordat u uw vingers tegen de aanraaksensoren van beide units houdt.

2. Haal uw vingers van de aanraaksensoren binnen 10 seconden nadat de indicatoren (rood) zijn gaan knipperen.

3. De indicatoren (blauw) knipperen 4 keer en daarna is de initialisatie voltooid.

• Met deze procedure worden de volume-instellingen e.d. hersteld naar de fabrieksinstellingen en worden alle koppelingsgegevens verwijderd. Verwijder in dit geval de koppelingsgegevens van de hoofdtelefoon van het apparaat en koppel ze opnieuw.
    • Als u de software hebt bijgewerkt na aankoop van de hoofdtelefoon, blijft de software-update behouden, zelfs als u de hoofdtelefoon initialiseert.
    • In deze video kunt u ook zien hoe u de hoofdtelefoon kunt intialiseren.