Artikel-ID : 00263728 / Laatst gewijzigd : 10-05-2022Afdrukken

Welke tv-modellen ondersteunen functies die zijn gespecificeerd in de HDMI 2.1-standaard?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

In de onderstaande tabellen kunt u controleren welke HDMI 2.1-functies per tv-model aanwezig zijn.
    Ga voor meer informatie over HDMI 2.1 naar ons artikel 'Wat is HDMI 2.1? Uitleg over de kenmerken en voordelen'

Tv-modellen uit 2022

Model8K604K120eARCVRRALLM
    Z9K series ✔ ✔ ✔ ✔  ✔

X80K / X81K / X82K series (43-75)

---
    Other 2022 models - ✔ ✔ ✔ ✔

Tv-modellen uit 2021

Model8K604K120eARCVRRALLM
    Z9J Serie ✔ ✔ ✔ ✔ *1 ✔
    X85J / X89J Serie - ✔ ✔ ✔ *1 ✔
    X80J Serie - - ✔ - -
    Andere modellen uit 2021 - ✔ ✔ ✔ *1 ✔

*1 Deze functies is beschikbaar via een software-update. We raden u aan om uw tv altijd bij te werken naar de nieuwste softwareversie. Raadpleeg het artikel Een software-update uitvoeren voor hulp bij het uitvoeren van een update.

Tv-modellen uit 2020

Model8K604K120eARCVRRALLM
    ZH8 Serie ✔ ✔ ✔ - -
    XH90/XH92-serie - ✔ *1 ✔ *1 ✔ *1 ✔ *1
    A8-serie
    A9S-serie
    XH85/XH91-serie
    XH95-serie
    ----
    Andere modellen uit 2020-----

*1 Deze functies is beschikbaar via een software-update. We raden u aan om uw tv altijd bij te werken naar de nieuwste softwareversie. Raadpleeg het artikel Een software-update uitvoeren voor hulp bij het uitvoeren van een update.