Artikel-ID : 00199146 / Laatst gewijzigd : 13-01-2021

Welke Soundbars worden ondersteund door de instellingen voor AV-synchronisatie op mijn Android TV?

Lijst van specifieke audiosystemen die worden ondersteund door de instelling voor AV-synchronisatie

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Soundbars compatibel met AV-synchronisatie

De instelling voor AV-synchronisatie op uw Android TV van Sony ondersteunt de volgende Soundbars via HDMI (als de instelling voor AV-synchronisatie is ingesteld op Auto):

• HT-Z9F
    • HT-ZF9
    • HT-X9000F
    • HT-XF9000
    • HT-X8500
    • HT-G700

AV-synchronisatie instellen op Auto

U kunt de modus A/V Sync (AV-synchronisatie) wijzigen in Auto via de volgende stappen:

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer het pictogram Instellingen .
    3. Deze stap is afhankelijk van de beschikbare opties in het tv-menu. Voer de volgende stappen uit:
    • Selecteer Weergave en geluid → Audio-uitgang → AV-synchronisatie → Auto.
    • Selecteer Geluid → AV-synchronisatie → Auto.