Artikel-ID : 00199146 / Laatst gewijzigd : 10-03-2022

Welke Soundsbars worden ondersteund door de instelling A/V Sync (AV-synchronisatie) op mijn tv?

Lijst van specifieke audiosystemen die worden ondersteund door de instelling A/V Sync (AV-synchronisatie)

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Soundbars compatibel met AV-synchronisatie

Als de instelling A/V Sync (AV-synchronisatie) op uw tv is ingesteld op Auto, werkt A/V Sync (AV-synchronisatie) met deze specifieke audiosystemen (aangesloten via HDMI):

• HT-ZF9
    • HT-XF9000
    • HT-X8500
    • HT-G700
    • HT-A9
    • HT-A7000
    • HT-A5000

A/V Sync (AV-synchronisatie) instellen op Auto

Volg de onderstaande stappen om A/V Sync (AV-synchronisatie) in te stellen op Auto:

1. Open het scherm Settings (Instellingen). Toegang tot de Instellingen
    2. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Kies Display & Sound →(Weergave en geluid) Audio output (Audio-uitgang) → A/V sync (A/V-synchronisatie) → Auto.
      • Selecteer Sound (Geluid) → A/V sync (A/V-synchronisatie) → Auto.