Artikel-ID : 00248598 / Laatst gewijzigd : 10-08-2020

Het volumeniveau van de Bluetooth-hoofdtelefoon stijgt niet tot het maximum of wordt niet gesynchroniseerd met het volumeniveau van de smartphone.

Bij problemen met de volgende symptomen:

• Het volume van de hoofdtelefoon neemt niet toe
    • Het volume van de hoofdtelefoon stijgt niet tot het maximumniveau
    • De volumeniveaus van de hoofdtelefoon komen niet overeen met de volumeniveaus van mijn smartphone

Afhankelijk van het aangesloten apparaat wordt het volume mogelijk niet gesynchroniseerd met de hoofdtelefoon. Als dit het geval is, krijgt u mogelijk niet het gewenste volume door alleen het volume van de hoofdtelefoon aan te passen.
    Probeer een combinatie van de volumefunctie van de hoofdtelefoon en de volumefunctie van het aangesloten apparaat.

► Als u de Sony | Headphones Connect-app gebruikt, pas dan het volume aan op zowel de app als het aangesloten apparaat.

Als uw hoofdtelefoon een In-Ear- of Truly Wireless-model is, zorg dan dat de oordopjes van de hoofdtelefoon goed in uw oren passen. Als u niet de juiste pasvorm bereikt, kunnen de volumeniveaus laag lijken. De beste maat oordopjes kan voor elk oor verschillend zijn. Gebruik het formaat dat het beste past bij elk oor. Raadpleeg de producthandleiding of de Helpgids voor informatie over het op de juiste manier dragen van de hoofdtelefoon of het vervangen van de oordopjes.