Artikel-ID : 00252963 / Laatst gewijzigd : 26-10-2020

Hoe kan ik de naam van een Bluetooth-apparaat dat is verbonden met mijn smartphone wijzigen?

Bluetooth-accessoires hebben een standaardnaam, die gewoonlijk dezelfde is als de productnaam (bijv. WH-1000XM3). U kunt deze naam bekijken in de Bluetooth-instellingen van uw smartphone. Zo kunt u eenvoudig de naam van uw Bluetooth-apparaat wijzigen om het gemakkelijk te herkennen.

Voor u begint

Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op uw smartphone en of uw Bluetooth-apparaat:

• is ingeschakeld en voldoende is opgeladen;
    • is verbonden met internet en binnen bereik van uw smartphone is;
    • is gekoppeld en verbonden met uw smartphone.

De naam van een Bluetooth-apparaat wijzigen in de instellingen van uw smartphone

Android

iOS

OPMERKING: U kunt de standaardnaam van uw aangesloten Bluetooth-accessoire niet wijzigen in de Sony Headphones Connect-app. Als u echter de naam van een Bluetooth-accessoire wijzigt in de instellingen van uw smartphone, kunt u wel zien welk apparaat is verbonden met uw smartphone en dus ook actief is in de Headphones Connect-app.

Ga naar de volgende artikelen voor meer informatie over het koppelen van Bluetooth-apparaten: