Artikel-ID : 00266289 / Laatst gewijzigd : 27-08-2021

Kan mijn WF-1000XM4 niet verbinden met de Sony | Headphones Connect-app

De Headphones Connect-app detecteert de koptelefoon niet.

Wanneer u probeert verbinding te maken met een Google Pixel 4 en het probleem niet is opgelost nadat de koptelefoon is ingeschakeld, verwijdert u de Sony | Headphones Connect-app en installeert u deze opnieuw. Probeer de installatie vervolgens opnieuw uit te voeren.

Wanneer u uw WF-1000XM4-koptelefoon probeert aan te sluiten op een willekeurig apparaat met de Sony | Headphones Connect-app, moet de app-versie versie 8.0.0 of hoger zijn. Als dit niet het geval is, werkt u de Sony | Headphones Connect-app bij naar de nieuwste versie en probeert u de installatie opnieuw uit te voeren.

Als het probleem blijft aanhouden, voert u de volgende stappen uit:

1. Start het mobiele apparaat opnieuw op.
    2. Plaats de koptelefoon in de oplaadcase, sluit het deksel en verwijder deze weer na enkele seconden.
    3. Reset de koptelefoon.
    4. Schakel de koptelefoon in. U kunt zien hoe u de koptelefoon reset of inschakelt in de Helpgids of door de instructies in het artikel De headset resetten of inschakelen te volgen.