Artikel-ID : 00265041 / Laatst gewijzigd : 20-07-2021

Android Open Accessory (AOA) werkt niet als de audio in de auto is aangesloten op een Android-smartphone

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De functie Android Open Accessory (AOA) wordt niet ondersteund op smartphones met Android 8.0 of hoger.

Hoe kan ik de Android-versie van mijn telefoon controleren?

Xperia-smartphones

Zoek en tik op InstellingenAbout phone (Over de telefoon)Android-versie. Als About phone (Over de telefoon) niet wordt weergegeven onder Instellingen, tikt u op Systeem.

Andere smartphones

Raadpleeg de ondersteuningswebsite van de fabrikant van de smartphone of neem contact op met de fabrikant voor meer informatie over het controleren van de besturingssysteemversie van uw Android-smartphone.