Artikel-ID : 00264219 / Laatst gewijzigd : 05-07-2021

Mis de nieuwste firmware voor de ILCE-1 en SEL70200GM lens niet

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Waarom is het belangrijk om uw camera en lens te updaten??

Nieuwe firmware-updates bevatten over het algemeen bugfixes en introduceren nieuwe functies die het potentieel van uw camera verbeteren. Door uw camera te updaten, zorgt u ervoor dat u aan de top blijft door uw toestel topprestaties te laten leveren.

Download de nieuwste ILCE-1 firmware

De ILCE-1 Ver.1.01 firmware lost een probleem op waarbij de camera een Picture Profile toepast, zelfs als u deze functie niet activeerde.  Ook worden de prestaties van de camera verbeterd bij gebruik van de Imaging Edge Desktop en Mobile app en worden meer algemene verbeteringen in de camerasoftware toegepast. Voor meer informatie, zie de sectie Voordelen en verbeteringen op de download pagina.

Download de nieuwste SEL70200GM lensfirmware

Deze nieuwste firmware-update verbetert de stabiliteit van de AF-bediening onder bepaalde omstandigheden. Als u nog nooit een lensupdate installeerde, vergeet dan niet om de sectie Vorige voordelen & verbeteringen te bekijken. Elke nieuwe update bevat ook automatisch eerdere verbeteringen, zodat u nooit het volledige pakket mist!