Artikel-ID : 00266298 / Laatst gewijzigd : 03-02-2022Afdrukken

De oplaadindicator knippert rood tijdens het draadloos opladen.

    Als de draadloze oplader te heet wordt vanwege het opladen of de omgevingstemperatuur, knippert de indicator van de oplaadcase herhaaldelijk twee keer rood. Dit geeft aan dat de temperatuur in de oplaadcase te hoog is en dat het opladen is gestopt om de batterij te beschermen. Als dit gebeurt, verwijdert u de oplaadcase van de draadloze oplader, laat u deze afkoelen op kamertemperatuur en begint u opnieuw met opladen.

    Tips voor het gebruik van een draadloze oplader

    • Het opladen kan vertragen of stoppen en de oplaadcase kan gemakkelijk heet worden als deze niet goed is uitgelijnd met de draadloze oplader. Raadpleeg de handleiding van de oplader voor meer informatie over het correct plaatsen van de oplaadcase op de oplader.
    • Verwijder tijdens het opladen alles dat aan de oplaadcase is bevestigd (bijv. het deksel).  Afhankelijk van het materiaal of de dikte van het deksel, of als gevolg van vreemde voorwerpen die tussen de oplaadcase en het deksel vastzitten, wordt het opladen mogelijk niet goed uitgevoerd, wat kan leiden tot brand, brandwonden of letsel.