Inhoud importeren vanaf een computer (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt inhoud (zoals nummers of afspeellijsten) die op een computer is opgeslagen, beheren met behulp van "Music Center for PC".

Nummers importeren vanaf een computer

1. Klik in het linkervenster op [Importeren van computer].

Als u een vinkje plaatst in het selectievakje voor [Selecteer een map], kunt u een map opgeven voor de inhoud die u wilt importeren.

2. Klik op [Start importeren].

Opmerking

• Als u een bestand vanaf een externe vaste schijf of een andere locatie dan de interne opslag (HDD/SSD) naar "Music Center for PC" importeert, kan een fout optreden als gevolg van een conversiefout. Kopieer in dat geval het bestand naar de interne opslag (HDD/SSD) en importeer het opnieuw naar "Music Center for PC".

Hint

• U kunt nummers vanuit de map [Muziek] op de computer naar "Music Center for PC" importeert wanneer u "Music Center for PC" installeert.
    • U kunt ook inhoud naar "Music Center for PC" importeren door de inhoud vanuit Windows Verkenner te slepen en neer te zetten in de lijst met inhoud.
    • Als u op het scherm in stap 1 op [Instelling automatisch importeren] klikt, importeert "Music Center for PC" automatisch de inhoud vanuit de opgegeven map wanneer het wordt gestart.
      Bestanden die aan de opgegeven map worden toegevoegd, worden automatisch geimporteerd

Een afspeellijst importeren

U kunt een afspeellijst (met bestandsextensie: .m3u of .m3u8) importeren in "Music Center for PC".

1. Selecteer [Afspeellijst importeren...] in het menu [Bestand].
    2. Selecteer de afspeellijst (met bestandsextensie: .m3u of .m3u8).

Selecteer de map waarin de afspeellijst zit. Selecteer vervolgens het afspeellijstbestand uit de lijst.

3. Klik op [Importeren].

Opmerking

• Als de afspeellijst nummers bevat die niet op de computer zijn opgeslagen, kunt u de nummers niet importeren.