Inhoud overdragen naar de WALKMAN® (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt inhoud overdragen van "Music Center for PC" naar de Walkman.

Nummers of afspeellijsten overdragen

Schermafbeelding die de procedure toont voor het overdragen van nummers of afspeellijsten. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Sluit de Walkman aan op de computer.
    2. Klik op [Overdragen naar apparaat] (A).

Het overdrachtscherm wordt weergegeven.

3. Selecteer een bestemmingsapparaat, zoals de Walkman (B).

Hint

• De SD-kaart die in de Walkman is geplaatst, wordt weergegeven als "Opslagkaart".
    4. Klik op [Muziek] of [Afspeellijst] (C).
    5. Selecteer de nummers of afspeellijsten (D) die u wilt overdragen in lijst met nummers.
    6. Klik op (E) [Overdragen naar apparaat/medium.].

Hint

• Om de overdrachtinstellingen te wijzigen, klikt u op [Overdrachtinstellingen] (F).
    • Als er nummers zijn in een indeling die de Walkman niet ondersteunt, worden de nummers tijdens de overdracht geconverteerd naar AAC.

Taal leren-inhoud overdragen

Om taalstudie-inhoud af te spelen met de taalstudiefunctie van de Walkman, moet u mogelijk de instellingen configureren voordat u de inhoud overdraagt.

Het pictogram (A) [Taal leren] kan worden weergegeven wanneer u de Walkman aansluit op de computer. Volg in dit geval de onderstaande procedure om de instellingen te configureren.

Schermafbeelding die de procedure toont voor het overdragen van taalstudie-inhoud. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Volg de procedure (stap 1 - 4) onder "Nummers of afspeellijsten overdragen".
    2. Selecteer [Eigenschappen] in het menu [Bewerken] terwijl een nummer is geselecteerd.
    3. Selecteer [Taal leren] in de vervolgkeuzelijst onder [Genre:]. Klik vervolgens op [OK].
    4. Klik op (B) [Overdragen naar apparaat/medium.] in het midden van het scherm.
    • Als het pictogram (A) [Taal leren] niet wordt weergegeven

U hoeft de bovenstaande instellingen niet te configureren. Volg dezelfde procedure zoals gebruikelijk om de inhoud over te dragen.

Podcasts overdragen naar de Walkman

U kunt genieten van podcasts op de Walkman door de podcasts over te dragen van "Music Center for PC" naar de Walkman.

Opmerking

• U kunt podcasts niet overdragen naar een Walkman die het afspelen van podcasts niet ondersteunt. Voor meer informatie raadpleegt u de (online) gebruiksaanwijzing van de Walkman.
    Schermafbeelding die de procedure toont voor het overdragen van podcasts. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    1. Volg de procedure (stap 1 - 3) onder "Nummers of afspeellijsten overdragen".
    2. Klik op [Podcasts] (A).
    3. Selecteer de podcast die u wilt overdragen op in lijst met podcasts.
    4. Klik op (B) [Overdragen naar apparaat/medium.].

Podcasts automatisch overdragen

U kunt automatisch podcasts overdragen die nog niet zijn overgedragen naar de Walkman. Wanneer u de Walkman op de computer aansluit, selecteert u de volgende instellingen.

1. Klik op (A) [Podcastinstellingen].
      Schermafbeelding wanneer [Podcastinstellingen] is geselecteerd. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.
    2. Selecteer het selectievakje [Automatisch synchroniseren wanneer het apparaat wordt verbonden.]. Klik vervolgens op [OK].

Hint

• U kunt selecteren of de instellingen worden toegepast op alle geregistreerde podcasts of op elke podcast afzonderlijk met behulp van [Doel instellen:].
      Selecteer [Standaardinstellingen] om de instellingen toe te passen op alle geregistreerde podcasts.