Informatie over songteksten overdragen (Music Center for PC Ver.1.0)

Informatie over zelf geproduceerde songteksten overdragen

Als u songteksten in een tekstbestand (lrc-bestand) maak en deze overdraagt naar de WALKMAN®, kunt u de songtekst of zinnen weergeven tijdens het afspelen van nummers op de Walkman.

1. Maak een songtekstinformatiebestand in de lrc-indeling.

Voor meer informatie over het maken van Irc-bestanden, raadpleegt u de (online) gebruiksaanwijzing van de Walkman.

2. Sla het bestand met de lrc-indeling op in dezelfde map als de muziekinhoud.

Selecteer [Instellingen] in het menu [Tools]. Klik vervolgens op [Locatie voor bestanden]. De doelmap wordt weergegeven als [Locatie nummerbestand:].

3. Draag de muziekinhoud over naar de Walkman.

Muziekinhoud overdragen naar de Walkman: