Een afspeellijst maken (Music Center for PC Ver.1.0)

Een afspeellijst is een lijst met verzamelde nummers om af te spelen.
    Door een afspeellijst te maken, kunt u alleen uw favoriete nummers afspelen. U kunt de nummers ook in de gewenste volgorde afspelen.
    U kunt afspeellijsten overdragen naar de WALKMAN®.

1. Klik op [Aanmaken en bewerken] (A) naast [Afspeellijst].
      Schermafbeelding wanneer [Aanmaken en bewerken] is geselecteerd. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Het bewerkingsscherm van de afspeellijst wordt weergegeven.

2. Klik op [Nieuw] (B).
      Schermafbeelding wanneer [Nieuw] is geselecteerd. Voor meer informatie over de procedure raadpleegt u de tekst.

Een nieuwe afspeellijst wordt toegevoegd aan de lijst met afspeellijsten.

3. Voer de gewenste naam van de afspeellijst in.
    4. Voeg nummers toe aan de aangemaakte afspeellijst.