De grootte van de tekst in "Music Center for PC" (Windows) veranderen (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt de grootte van de afgebeelde tekst niet veranderen met behulp van de instellingen in "Music Center for PC".
    Update eerst "Music Center for PC" naar versie 1.0.01 of hoger. Pas daarna de Windows-instellingen aan om de grootte van de afgebeelde tekst te veranderen.
    Probeer het volgende.

1. Update "Music Center for PC".

Als u de grootte van de tekst nog steeds te klein vindt, zelfs nadat u "Music Center for PC" hebt geüpdatet, probeert u het volgende.

2. Verander de compatibiliteitsinstellingen.

Windows 10

1. Sluit "Music Center for PC" af.

Als op dit moment "Music Center for PC" geopend is, sluit u de toepassing af voordat u verder gaat naar de volgende stap.

2. Klik met de rechtermuisknop op [Start] en selecteer daarna [Explorer].
      3. Wanneer het venster [Explorer] wordt afgebeeld, selecteert u het volgende: [Pc] – [Lokale schijf (C:)] – [Program Files (x86)] – [Sony] – [Music Center]

* Als u de doelmap hebt veranderd toen u "Music Center for PC" installeerde, opent u die map.
        * Als er geen map [Program Files (x86)] op uw Windows-computer staat, selecteert u [Program Files].

4. Klik met de rechtermuisknop op [MusicCenter.exe] en selecteer daarna [Eigenschappen].
      5. Selecteer het tabblad [Compatibiliteit] in het venster [Eigenschappen].
      6. Verwijder het vinkje bij [Gedrag van hoge DPI-schaalbaarheid negeren.] onder [Instellingen]. Selecteer daarna [OK].

Als u het bovenstaande item niet op uw computer kunt vinden, voert u in plaats daarvan de volgende stap uit.
        Verwijder het vinkje bij [Beeldscherm aanpassen uitschakelen bij hoge DPI-instellingen] onder [Instellingen]. Selecteer daarna [OK].

7. Open "Music Center for PC".

Controleer of de tekst (zoals menu's) groter wordt afgebeeld.

Als u de grootte van de tekst nog steeds te klein vindt, zelfs nadat u de compatibiliteitsinstellingen hebt veranderd, probeert u het volgende.

Windows 8.1

1. Sluit "Music Center for PC" af.

Als op dit moment "Music Center for PC" geopend is, sluit u de toepassing af voordat u verder gaat naar de volgende stap.

2. Klik met de rechtermuisknop op [Start] en selecteer daarna [Explorer].
      3. Wanneer het venster [Explorer] wordt afgebeeld, selecteert u het volgende: [Pc] – [Lokale schijf (C:)] – [Program Files (x86)] – [Sony] – [Music Center]

* Als u de doelmap hebt veranderd toen u "Music Center for PC" installeerde, opent u die map.
        * Als er geen map [Program Files (x86)] op uw Windows-computer staat, selecteert u [Program Files].

4. Klik met de rechtermuisknop op [MusicCenter.exe] en selecteer daarna [Eigenschappen].
      5. Selecteer het tabblad [Compatibiliteit] in het venster [Eigenschappen].
      6. Verwijder het vinkje bij [Beeldscherm aanpassen uitschakelen bij hoge DPI-instellingen] onder [Instellingen]. Selecteer daarna [OK].
      7. Open "Music Center for PC".

Controleer of de tekst (zoals menu's) groter wordt afgebeeld.

Als u de tekengrootte nog steeds te klein vindt, zelfs nadat u de compatibiliteitsinstellingen hebt veranderd, probeert u het volgende.

Windows 7

1. Sluit "Music Center for PC" af.
        Als op dit moment "Music Center for PC" geopend is, sluit u de toepassing af voordat u verder gaat naar de volgende stap.
      2. Klik op [Start] en selecteer daarna [Computer].
      3. Wanneer het venster [Computer] wordt afgebeeld, selecteert u het volgende: [Pc] – [Lokale schijf (C:)] – [Program Files (x86)] – [Sony] – [Music Center]

* Als u de doelmap hebt veranderd toen u "Music Center for PC" installeerde, opent u die map.
        * Als er geen map [Program Files (x86)] op uw Windows-computer staat, selecteert u [Program Files].

4. Klik met de rechtermuisknop op [MusicCenter.exe] en selecteer daarna [Eigenschappen].
      5. Selecteer het tabblad [Compatibiliteit] in het venster [Eigenschappen].
      6. Verwijder het vinkje bij [Beeldscherm aanpassen uitschakelen bij hoge DPI-instellingen] onder [Instellingen]. Selecteer daarna [OK].
      7. Open "Music Center for PC".

Controleer of de tekst (zoals menu's) groter wordt afgebeeld.

Als u de tekengrootte nog steeds te klein vindt, zelfs nadat u de compatibiliteitsinstellingen hebt veranderd, probeert u het volgende.

3. Verander de weergave-instellingen.

Windows 10

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop [Start] en selecteer daarna [Instellingen].
      2. Selecteer [Systeem] in het venster [Instellingen].
      3. Selecteer de gewenste grootte uit de lijst [De grootte van tekst, apps en andere items wijzigen] in het menu [Weergave] onder het veld [Systeem].
      4. Wanneer het dialoogvenster [Bepaalde apps reageren pas op schaalwijzigingen nadat u zich hebt afgemeld.] wordt afgebeeld, selecteert u hieronder [Nu afmelden].
      5. Meld u opnieuw aan en open "Music Center for PC".

Controleer of de tekst (zoals menu's) groter wordt afgebeeld.

Windows 8.1

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop [Start] en selecteer daarna [Configuratiescherm].
      2. Selecteer [Weergave] in het venster [Configuratiescherm].

Als [Categorie] is geselecteerd als de instelling van [Weergeven op:], klikt u op [Categorie]. Selecteer daarna [Groot pictogram] of [Klein pictogram], en probeer bovenstaande stap 2.

3. Plaats een vinkje in het selectievakje [Ik wil één schalingsniveau voor al mijn beeldschermen kiezen] in het venster [Weergave].

Als er reeds een vinkje in het selectievakje staat, gaat u verder met stap 4.

4. Selecteer [Klein], [Midden] of [Groot] voor de tekstgrootte. Selecteer daarna [Toepassen].
      5. Wanneer het dialoogvenster [U moet zich nu bij de computer afmelden om de wijzigingen door te voeren] wordt afgebeeld, selecteert u [Nu afmelden].
      6. Meld u opnieuw aan op uw computer en open daarna "Music Center for PC".

Controleer of de tekst (zoals menu's) groter wordt afgebeeld.

Windows 7

1. Klik op de knop [Start] en selecteer daarna [Configuratiescherm].
      2. Selecteer [Weergave] in het venster [Configuratiescherm].

Als [Categorie] is geselecteerd als de instelling van [Weergeven op:], klikt u op [Categorie]. Selecteer daarna [Groot pictogram] of [Klein pictogram], en probeer bovenstaande stap 2.

3. In het venster [Weergave], selecteer [Klein], [Midden] of [Groot] voor de tekstgrootte. Selecteer daarna [Toepassen].
      4. Wanneer het pop-updialoogvenster [U moet zich nu bij de computer afmelden om de wijzigingen te kunnen doorvoeren] wordt afgebeeld, selecteert u [Nu afmelden].
      5. Meld u opnieuw aan op uw computer en open daarna "Music Center for PC".

Controleer of de tekst (zoals menu's) groter wordt afgebeeld.