Downloaden (Music Center for PC Ver.1.0)

Opmerking

• Als u een WALKMAN® gebruikt die in de winkel lag in of voor december 2013, moet u de bestandsoverdrachtfunctie omschakelen van MTP naar MSC voordat u "Music Center for PC" gebruikt. Voor meer informatie, raadpleegt u de kolom "Muziekbestanden overdragen" onder "WALKMAN®" in Ondersteunde apparaten. Volg zo nodig de stappen onder "De bestandsoverdrachtfunctie omschakelen" om de bestandsoverdrachtfunctie over te schakelen.

Systeemvereisten

Besturingssysteem
    • Windows® 10 Home / Pro
    • Windows® 8.1 / Windows® 8.1 Pro
    • Windows® 7 (SP1 of hoger)
    CPU
    • Processor van 1,66 GHz of meer
      2 GHz of meer wordt aanbevolen voor het afspelen van Hoge-Resolutie Audio-inhoud
    Vereist geheugen
    • Windows 10: 1 GB of meer (32 bit) / 2 GB of meer (64 bit)
    • Windows 8.1: 1 GB of meer (32 bit) / 2 GB of meer (64 bit)
    • Windows 7: 1 GB of meer (32 bit) / 2 GB of meer (64 bit)
    Interne opslag (HDD/SSD)
    • Vrije ruimte: 400 MB of meer
      De benodigde vrije ruimte kan verschillen afhankelijk van de versie van Windows of in verhouding tot de hoeveelheid audiobestanden.
    Beeldscherm
    • Resolutie: 1024 × 600 beeldpunten of meer
    • Kleur: Hoge kleuren (16 bits) of meer
    Aanraakscherm
    • Compatibel met de werking van een aanraakscherm
    Geluidskaart
    • Compatibel met Sound Blaster
    Mediastation
    • Een mediastation dat compatibel is met digitaal afspelen met behulp van een WDM-systeem
    USB-poort
    • Sony garandeert niet de werking van een USB-aansluiting die is uitgebreid met een hub in combinatie met audioapparaten die niet gecertificeerd zijn correct te werken.
    Internetverbinding
    • Om de audio-cd-databaseservice (Gracenote) te kunnen gebruiken
    Webbrowser
    • Internet Explorer 11.0 of hoger
      Schakel JavaScript en cookies in om muziekinhoud op het internet te kunnen kopen.

Opmerking

• De computer moet minimaal voldoen aan de bovenstaande systeemvereisten. Sony garandeert niet een correcte werking op alle computers, zelfs niet als ze voldoen aan de bovenstaande systeemvereisten.
    • Log in als beheerder voordat u "Music Center for PC" installeert.
    • U kunt "Music Center for PC" niet gebruiken met een gastaccount.
    • Als het Windows Servicepack niet gegarandeerd is voor gebruik in de huidige omgeving, updatet u het Servicepack naar de nieuwste versie.
    • De applicatie wordt niet ondersteund in de volgende omgevingen:
      • Omgevingen die upgrades zijn van het oorspronkelijke besturingssysteem dat door de fabrikant is geinstalleerd
      • Zelfgebouwde computers of besturingssystemen
      • Winkelmerkcomputers
    • Als er onvoldoende vrije ruimte is op de HDD/SSD, verwijdert of verplaatst u onnodige bestanden. De vrije ruimte kan toenemen.
    • Voor het downloaden van de applicatie kunnen kosten in rekening worden gebracht (bijv. telecommunicatiekosten). De kosten zijn afhankelijk van uw internetverbindingsmethode, het contract met uw internetprovider, enz.
    • Sony aanvaart onder geen voorwaarde enige aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die optreedt als gevolg van het gebruik van dit programma.
    • Het geleverde programma wordt beschermd door het auteursrecht. U mag het programma niet kopieren of opnieuw distribueren, of het gebruiken voor andere doeleinden dan die zijn gedefinieerd door Sony.
    • Het programma werkt mogelijk niet correct in de volgende situaties:
      • Wanneer twee of meer USB-apparaten zijn aangesloten op de computer.
      • Wanneer een apparaat is aangesloten met behulp van een USB-hub, USB-verlengkabel of USB-aansluiting op het toetsenbord.