"Music Center for PC" vanaf uw computer verwijderen (Music Center for PC Ver.1.0)

U kunt "Music Center for PC" vanaf uw computer verwijderen met behulp van [Programma's en onderdelen].

Opmerkingen

• Zorg ervoor dat u een back-up van alle gegevens opslaat voordat u "Music Center for PC" verwijdert. Als u geen back-up opslaat, kunt u de nummers mogelijk niet afspelen nadat u "Music Center for PC" opnieuw hebt geïnstalleerd.
    • Voor informatie over het maken van een back-up, raadpleegt u de onderstaande website.

"Music Center for PC" verwijderen voor Windows 10

1. Start de computer opnieuw op.

"Music Center for PC" wordt mogelijk niet correct vanaf de computer verwijderd als enig programma op de computer geopend is.
      Om deze reden, moet u de computer opnieuw opstarten voordat u "Music Center for PC" verwijdert. Voer vervolgens de verwijderingsprocedure uit zonder dat enig programma, inclusief "Music Center for PC" op de computer geopend is.

2. Open [Programma's en onderdelen] op de computer.

Klik met de rechtermuisknop op de knop van het Windows 10-pictogram in de linkeronderhoek van het bureaublad, en klik daarna op [Programma's en onderdelen].

Het venster [Een programma verwijderen of wijzigen] wordt geopend.

Klik met de rechtermuisknop op de knop [Start] en klik daarna op [Programma's en onderdelen].
    3. Verwijder "Music Center for PC".

Een lijst met programma's die op de computer zijn geïnstalleerd, wordt afgebeeld in het venster [Programma's en onderdelen]. Klik op [Music Center] om het te verwijderen.

De verwijderingsprocedure is nu voltooid.

"Music Center for PC" verwijderen voor Windows 8.1

1. Start de computer opnieuw op.

"Music Center for PC" wordt mogelijk niet correct vanaf de computer verwijderd als enig programma op de computer geopend is.
      Om deze reden, moet u de computer opnieuw opstarten voordat u "Music Center for PC" verwijdert. Voer vervolgens de verwijderingsprocedure uit zonder dat enig programma, inclusief "Music Center for PC" op de computer geopend is.

2. Open het venster [Een programma verwijderen of wijzigen] onder [Programma's en onderdelen].

Klik met de rechtermuisknop in de linkeronderhoek van het bureaublad en selecteer daarna [Programma's en onderdelen] in het menu. U kunt [Programma's en onderdelen] ook weergeven door op de toets [X] te drukken terwijl u de toets [Windows] ingedrukt houdt.

Klik met de rechtermuisknop in de linkeronderhoek van het bureaublad en selecteer daarna [Programma's en onderdelen].
    3. Verwijder "Music Center for PC".

Een lijst met programma's die op de computer zijn geïnstalleerd, wordt afgebeeld in het venster [Programma's en onderdelen]. Klik op [Music Center] om het te verwijderen.

De verwijderingsprocedure is nu voltooid.

"Music Center for PC" verwijderen voor Windows 7

1. Start de computer opnieuw op.

"Music Center for PC" wordt mogelijk niet correct vanaf de computer verwijderd als enig programma op de computer geopend is.
      Om deze reden, moet u de computer opnieuw opstarten voordat u "Music Center for PC" verwijdert. Voer vervolgens de verwijderingsprocedure uit zonder dat enig programma, inclusief "Music Center for PC" op de computer geopend is.

2. Open het venster [Een programma verwijderen of wijzigen].

Klik op de startknop in de linkeronderhoek van het scherm en selecteer daarna [Configuratiescherm].

Klik op de startknop in de linkeronderhoek van het scherm en selecteer daarna [Configuratiescherm].

Selecteer [Een programma verwijderen] of [Programma's en onderdelen] in het venster [Configuratiescherm].

Selecteer [Een programma verwijderen] of [Programma's en onderdelen].

Het venster [Een programma verwijderen of wijzigen] wordt geopend.

3. Verwijder "Music Center for PC".

Een lijst met programma's die op de computer zijn geïnstalleerd, wordt afgebeeld in het venster [Programma's en onderdelen]. Klik op [Music Center] om het te verwijderen.

De verwijderingsprocedure is nu voltooid.