Installatieprocedure

Opmerking

• Als u een WALKMAN® gebruikt die in de winkel lag in of vóór december 2013, moet u de bestandsoverdrachtfunctie omschakelen van MTP naar MSC voordat u "Music Center for PC" gebruikt. Voor meer informatie, raadpleegt u de kolom "Muziekbestanden overdragen" onder "WALKMAN®" in Ondersteunde apparaten. Volg zo nodig de stappen onder "De bestandsoverdrachtfunctie omschakelen" om de bestandsoverdrachtfunctie over te schakelen.
    1. Download de meest recente versie van het installatieprogramma.
      • Compatibele besturingssystemen: Windows 10 / Windows 8.1
      • Downloaden is gratis.
    2. Start het gedownloade installatieprogramma.

Hint

• Selecteer [Ja] als het dialoogvenster [User Account Control] wordt weergegeven.
    3. Klik op [Volgende >] wanneer het installatiescherm wordt weergegeven.
    4. Bevestig de [Licentieovereenkomst]. Selecteer daarna [Ik ga akkoord] en [Volgende >].

Als u [IIk ga er niet mee akkoord] selecteert, kunt u [Volgende >] niet selecteren.

5. Volg de instructies op het scherm en de installatie te voltooien.