Nummers importeren vanaf een audioapparaat, zoals de WALKMAN®

U kunt nummers die zijn opgeslagen op een audioapparaat importeren in "Music Center for PC".

1. Sluit het audioapparaat (bijvoorbeeld de NW-A50-serie) aan op de computer.
    2. Selecteer het aangesloten apparaat uit [OverBrengen en beheren] (A) op de zijbalk.

Het overdrachtscherm (B) wordt weergegeven.

3. Klik op [Beheer songs op het apparaat] (C) op het overdrachtscherm.
    4. Selecteer [Nummers] of [Taal studie] (D), en klik daarna op [] (E) voor de inhoud die u wilt importeren in de computer.

[Taal studie] wordt weergegeven als het apparaat een functie heeft voor het afzonderlijk beheren van nummers en taalstudie-inhoud.

5. Klik op [Importeren naar pc] (F).