Nummers importeren vanaf een computer

U kunt inhoud (zoals nummers of afspeellijsten) die op een computer is opgeslagen, beheren met behulp van "Music Center for PC".

Nummers importeren vanaf een computer

1. Klik op (Menu) linksboven, en selecteer [Importeer bestand…] of [Importeer map ...] in het menu [Bestand].
    2. Selecteer het bestand of de map dat/die u wilt importeren.

Opmerking

• Als u een bestand vanaf een externe vaste schijf of een andere locatie dan de interne opslag (HDD/SSD) importeert in "Music Center for PC", kan het importeren mislukken. Kopieer in dat geval het bestand naar de interne opslag (HDD/SSD) en importeer het opnieuw in "Music Center for PC".

Hint

• U kunt de nummers vanuit de map [Muziek] op de computer importeren in "Music Center for PC" indien "Music Center for PC" is geïnstalleerd.
    • U kunt ook nummers naar "Music Center for PC" importeren door de inhoud vanuit Windows Verkenner te slepen en neer te zetten in de lijst met inhoud.
    • Als u wilt dat "Music Center for PC" automatisch nummers importeert in een opgegeven map wanneer de applicatie wordt opgestart, klikt u op (Menu) linksboven om het menu [Tools] af te beelden, selecteert u [instellingen], en stelt u vervolgens [Instellingen voor map automatisch importeren] in onder [Importeer bestand].

Een afspeellijst importeren

U kunt een afspeellijst (met bestandsextensie: .m3u of .m3u8) importeren in "Music Center for PC".

1. Klik op (Menu) in de linkerbovenhoek, en selecteer [Importeer afspeellijst ...] in het menu [Bestand].
    2. Selecteer de afspeellijst (met bestandsextensie: .m3u of .m3u8).

Opmerking

• Als de afspeellijst nummers bevat die niet op de computer zijn opgeslagen, kunt u de nummers niet importeren.