Nummers afspelen via een thuisnetwerk

U kunt nummers afspelen vanuit [Mijn bibliotheek] in "Music Center for PC" op een netwerk-compatibel audioapparaat.

Nummers afspelen door uitvoer door te sturen naar een netwerk-compatibel audioapparaat

1. Sluit de computer en het netwerk-compatibele audioapparaat aan op hetzelfde thuisnetwerk.

Voor meer informatie over de aansluitmethode, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van het apparaat.

2. Klik op (Audio uitgang) (A), en selecteer vervolgens [Apparaten op thuisnetwerk ...] (B).
    3. Selecteer het apparaat waarnaar u de uitvoer wilt doorsturen in de lijst onder [Apparaten op het thuisnetwerk]. Klik vervolgens op [OK] om het scherm te sluiten.

Hint

• Als het apparaat waarnaar u de uitvoer wilt doorsturen niet in de lijst staat, controleert u of het apparaat is ingeschakeld en of de netwerkinstellingen correct zijn geconfigureerd.
    4. Begin een nummer af te spelen.

Nummers afspelen door gebruik te maken van de bibliotheek van "Music Center for PC" vanaf een netwerk-compatibel audioapparaat (serverfunctie)

U kunt nummers afspelen vanuit [Mijn bibliotheek] in "Music Center for PC" via een netwerk door een netwerk-compatibel audioapparaat te bedienen.

1. Sluit de computer en het netwerk-compatibele audioapparaat aan op hetzelfde thuisnetwerk.

Voor meer informatie over de aansluitmethode, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van het apparaat.

2. Klik op (Menu) in de linkerbovenhoek, en selecteer [instellingen] in het menu [Tools].
    3. Klik op [Deel mijn bibliotheek] (A) en plaats een vinkje in het selectievakje voor [Deel songs die zijn geregistreerd bij Mijn bibliotheek met een lokaal netwerkapparaat] (B).
      Voer vervolgens een willekeurige bibliotheeknaam in het tekstvak voor [Bibliotheeknaam:] (C) in. Klik op [OK] om het scherm te sluiten.

U hebt de naam van de bibliotheek nodig die u in deze stap invoert. De bibliotheeknaam is vereist om de bibliotheek van "Music Center for PC" te identificeren wanneer het netwerk-compatibele apparaat toegang zoekt tot de bibliotheek.

Hint

• Plaats een vinkje in [Automatisch toestaan ​​dat een nieuw apparaat toegang heeft tot Mijn bibliotheek]. Toegang tot [Mijn bibliotheek] wordt automatisch verleend wanneer een nieuw apparaat wordt aangesloten op het netwerk.
      • Plaats een vinkje in [Lagere geluidskwaliteit van geluidsbron met hoge resolutie naar CD-equivalent]. Geluidsonderbrekingen of andere problemen kunnen worden opgelost tijdens het afspelen van Hoge-Resolutie Audio-inhoud.
    4. Krijg toegang tot [Mijn bibliotheek] van "Music Center for PC" door het netwerk-compatibele audioapparaat te bedienen en het afspelen van een nummer te starten.

Houd "Music Center for PC" gedurende deze tijd open. Als u de computer afsluit of "Music Center for PC" sluit, kan het audioapparaat geen toegang krijgen tot [Mijn bibliotheek].
      Voor meer informatie over de bediening van het audioapparaat, raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van het audioapparaat.