Inhoud overdragen naar een audioapparaat, zoals de WALKMAN®

U kunt nummers overdragen van "Music Center for PC" naar een audioapparaat, zoals een Walkman.

Nummers of afspeellijsten overdragen

1. Sluit het audioapparaat aan op de computer.
    2. Selecteer het aangesloten apparaat (bijvoorbeeld: NW-A50-serie) uit [OverBrengen en beheren] (A) op de zijbalk.

Het overdrachtscherm wordt weergegeven.

3. Selecteer een bestemming (B).

Hint

• De SD-kaart die in het audioapparaat is geplaatst, wordt weergegeven als [Geheugenkaart].
    4. Selecteer een categorie onder [Mijn bibliotheek] (C) op de zijbalk.
    5. Selecteer de nummers of afspeellijsten die u wilt overdragen in de lijst met inhoud (D).
    6. Klik op [] (Overbrengen naar apparaat) (E).

Hint

• Om de overdrachtinstellingen te wijzigen, klikt u op [Instellingen voor apparaatoverdracht] (F).
    • Als er nummers zijn in een indeling die het audioapparaat niet ondersteunt, worden de nummers tijdens de overdracht geconverteerd naar AAC.
    • Om nummers in het ATRAC-formaat over te brengen naar de A100-serie of Z500-serie, moeten de bestanden worden geconverteerd.
      Wanneer het dialoogvenster wordt afgebeeld, selecteert u de bestandsconversiemethode (zie hieronder).
      • [Doorgaan met overschrijven en bestanden converteren]: Alleen de nummers die u deze keer wilt overbrengen worden geconverteerd naar het AAC-formaat.
      • [Batch converteren bestanden onmiddellijk]: Alle nummers in het ATRAC-formaat die zijn opgeslagen in de bibliotheek worden als batch geconverteerd.

Taalstudie-inhoud overdragen

Om taalstudie-inhoud af te spelen op een Walkman die de taalstudiefunctie ondersteunt, moet u mogelijk de instellingen configureren voordat u de inhoud overdraagt.

1. Volg de procedure (stap 1 - 4) onder "Nummers of afspeellijsten overdragen".
    2. Klik in de lijst met inhoud op [] voor een nummer of album dat u wilt overbrengen. Selecteer vervolgens [Eigenschappen].
    3. Selecteer [Taal studie] in de vervolgkeuzelijst onder [Soort]. Klik vervolgens op [OK].
    4. Klik op [] (Overbrengen naar apparaat).

Hint

• Als alle inhoud in de afspeellijst taalstudie-inhoud is, wordt de afspeellijst overgebracht naar de map "Learning" op de Walkman.

Nummers of afspeellijsten overdragen die nog niet zijn overgedragen

U kunt nummers of afspeellijsten overdragen die nog niet op het aangesloten apparaat staan, of nummers of afspeellijsten die zijn bijgewerkt na de laatste keer dat ze zijn overgedragen naar het aangesloten apparaat.
    U kunt ook selectief alleen bepaalde nummers of afspeellijsten overdragen die nog niet zijn overgedragen.

1. Volg de procedure (stap 1 – 3) onder "Nummers of afspeellijsten overdragen".
    2. Selecteer [Niet overgebracht] (A) onder [Mijn bibliotheek] op de zijbalk.

Opmerking

• [Niet overgebracht] wordt alleen weergegeven wanneer een audioapparaat, zoals een Walkman, is aangesloten.
    3. Klik op [] (Overbrengen naar apparaat) (B).