Nummers opslaan in het WAV- of FLAC-formaat

1. Selecteer een categorie onder [Mijn bibliotheek] op de zijbalk.
    2. Selecteer [] voor een nummer dat u wilt opslaan in het WAV- of FLAC-formaat in de inhoudsopgave. Selecteer vervolgens [Nummer bewerken], en selecteer daarna [Opslaan in WAV-formaat ...] of [Opslaan in FLAC-indeling...].
    3. Geef de opslagbestemming voor het geconverteerde bestand op het afgebeelde scherm op, en selecteer [OK].

Opmerking

Als u een andere locatie opgeeft dan de instelling van Mijn bibliotheek als de opslagbestemming voor het te converteren bestand, wordt het nummer niet afgebeeld in de inhoud van de bibliotheek. U moet het nummer importeren nadat het is geconverteerd.