Back-up maken van “Music Center for PC”-gegevens

Opmerking

• Sluit alle softwareprogramma's behalve de back-uptool van "Music Center for PC".
    • Zet de computer niet in een niet-actieve staat, zoals de slaapstand, terwijl u een back-up opslaat.
      De gegevens kunnen verloren gaan of de back-up kan mislukken.
    • Hoe groter de hoeveelheid inhoud, hoe langer het duurt om de back-up te voltooien.
    1. Selecteer (Menu) linksboven op het scherm, en selecteer daarna [Back-up van gegevens] in het menu [Tools].
    2. Lees de afgebeelde informatie zorgvuldig en selecteer [Volgende].
    3. Selecteer [Bladeren ...] en geef de opslagbestemming van de back-upgegevens op het afgebeelde scherm op.

Geef de opslagbestemming op en selecteer [Map selecteren].

4. Controleer en bevestig of de geselecteerde opslagbestemming wordt afgebeeld voor "Opslaglocatie back-upgegevens:".
    5. Voer een naam in voor de back-upgegevens.

Een map wordt aangemaakt met de naam van de back-upgegevens op de opgegeven opslagbestemming.

Hint

• De opslagbestemming van de back-upgegevens noteren is nuttig wanneer u de gegevens wilt herstellen.
    6. Selecteer [Volgende].
    7. Bevestig de afgebeelde informatie en selecteer [Starten].
    8. Nadat het maken van een back-up van de gegevens voltooid is, selecteert u [OK].

Opmerking

Als u "Music Center for PC ver. 2.1.0" gebruikt, controleert u de volgende methode.