Een back-up van gegevens herstellen met behulp van "Music Center for PC"

Opmerking

• Sluit alle softwareprogramma's behalve de back-uptool van "Music Center for PC".
    • Zet de computer niet in een niet-actieve staat, zoals de slaapstand, terwijl u een back-up opslaat.
      De gegevens kunnen verloren gaan of de back-up kan mislukken.
    • Hoe groter de hoeveelheid inhoud, hoe langer het duurt om de back-up te voltooien.

Een back-up van gegevens herstellen met behulp van "Music Center for PC ver. 2.2.0" of hoger

1. Selecteer (Menu) linksboven op het scherm, en selecteer daarna [Back-upgegevens te herstellen] in het menu [Tools].
    2. Lees de afgebeelde informatie zorgvuldig en selecteer [Volgende].
    3. Selecteer [Bladeren ...] en geef de opslagbestemming voor de back-upgegevens op het afgebeelde scherm op.

Geef de opslagbestemming op en selecteer [Map selecteren].

4. Controleer of de geselecteerde opslagbestemming wordt afgebeeld voor "Back-upgegevens om te herstellen:".
    5. Selecteer "Herstelbestemming:".

Selecteer een van de volgende opties.

[Herstel naar dezelfde locatie als back-upgegevens]:

Hiermee herstelt u alle nummers en afspeellijsten in de "Music Center for PC"-gegevens naar dezelfde locatie waar een back-up van die gegevens is gemaakt.

[Herstellen naar de toegewezen map]:

Hiermee herstelt u alle nummers en afspeellijsten in de "Music Center for PC"-gegevens voor het eerst naar de gewenste map.

6. Bevestig de afgebeelde informatie en selecteer [Starten].
    7. Nadat het herstelbediening is voltooid, selecteert u [OK].

Een back-up van gegevens herstellen met behulp van "Music Center for PC ver. 2.1.0"

Als u "Music Center for PC ver. 2.1.0" gebruikt, controleert u de volgende informatie.

Een back-up van gegevens herstellen met behulp van "Music Center for PC ver. 1.0"

Om een back-up van gegevens te herstellen met behulp van "Music Center for PC ver. 1.0", gebruikt u de volgende procedure.

• Windows 10/Windows 8.1
      1. Klik met de rechtermuisknop op de [Start]-knop en selecteer [Zoeken].
      2. Typ "Music Center for PC Dataherstel tool" in het vakje [Typ hier om te zoeken].
      3. Selecteer "Music Center for PC Dataherstel tool" wanneer dit wordt afgebeeld.
      4. Wanneer "Music Center for PC Dataherstel tool" opstart, voert u de procedure uit aan de hand de instructies die op het scherm worden afgebeeld.
    • Windows 7
      1. Klik op de [Start]-knop en typ "Music Center for PC Dataherstel tool" in het vakje [Programma's en bestanden zoeken].
      2. Selecteer "Music Center for PC Dataherstel tool" wanneer dit wordt afgebeeld.
      3. Wanneer "Music Center for PC Dataherstel tool" opstart, voert u de procedure uit aan de hand de instructies die op het scherm worden afgebeeld.