Artikel-ID : S700024354 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Waar vind ik het serienummer van mijn Xperia-tablet?

Het serienummer staat vermeld naast de SD-kaartsleuf. Open het klepje naast de hoofdtelefoonconnector om het te bekijken.

Het serienummer begint met SN, gevolgd door 15 cijfers in groepen van acht en zeven cijfers respectievelijk, zoals SN 27123456-1234567.

U vindt het serienummer ook bij de instellingen van de tablet:
    1. Tik op Apps in de rechterbovenhoek van het beginscherm.
    2. Tik op Instellingen.
    3. Tik op Over tablet.
    4. Tik op Status.
      Er verschijnt een venster met het serienummer en met informatie over de batterij en de connectiviteit.