Artikel-ID : S700024449 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Waar vind ik het serienummer van mijn Sony-tablet?

U vindt het serienummer op de onderzijde van de tablet, net onder de aansluiting voor de netadapter.

Het serienummer begint met S/N, gevolgd door 15 cijfers in groepen van acht en zeven cijfers.

U vindt het serienummer ook bij de instellingen van de tablet:
    1. Tik op Apps in de rechterbovenhoek van het beginscherm.
    2. Tik op Instellingen.
    3. Tik op Over tablet.
    4. Tik op Status.
      Er verschijnt een venster met het serienummer en met informatie over de batterij en de connectiviteit.