Artikel-ID : S700024457 / Laatst gewijzigd : 03-09-2012

Ik heb de vooraf geïnstalleerde bestanden (foto's, muziek enz.) op mijn tablet verwijderd. Hoe kan ik deze bestanden herstellen?

Ik heb de vooraf geïnstalleerde bestanden (foto's, muziek enz.) op mijn tablet verwijderd. Hoe kan ik deze bestanden herstellen?

Voorbeeldgegevens worden geïnstalleerd op uw tablet in de fabriek, om muziek, video's, foto's of boeken uit te proberen. Verwijderde voorbeeldgegevens kunnen niet meer worden hersteld. Sony kan u geen vervangende voorbeeldgegevens bezorgen wanneer u ze hebt verwijderd.