Artikel-ID : S700024459 / Laatst gewijzigd : 20-09-2012

Mijn SD-geheugenkaart wordt niet herkend door de tablet

Zorg ervoor dat de geheugenkaart niet beschadigd is en door een ander apparaat wordt herkend (zoals een computer of digitale camera).

SD-geheugenkaarten (tot 2 GB) en SDHC-geheugenkaarten (tot 32 GB) zijn getest en compatibel bevonden met uw tabletcomputer. We kunnen echter niet garanderen dat alle SD-geheugenkaarten of SDHC-geheugenkaarten compatibel zijn met uw tabletcomputer. Koop uw geheugenkaarten altijd bij een betrouwbare verkoper.