Artikel-ID : S700024463 / Laatst gewijzigd : 16-04-2019

De tablet werkt niet meer of werkt niet goed

Als uw tablet niet naar verwachting werkt en als u uw tabletcomputer niet geforceerd kunt afsluiten door de aan/uit-knop ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden, plaatst u een speld of ander smal voorwerp in de Reset opening. U kunt uw tabletcomputer nu verplicht uitschakelen.

Door te drukken op de Reset-knop  zal de fabrieksinstelling niet worden teruggezet.

Als u op de Reset-knop drukt om uw tabletcomputer uit te schakelen, zullen niet-opgeslagen gegevens verloren gaan.