Artikel-ID : 00241978 / Laatst gewijzigd : 24-09-2020

Waarom is er geen stereogeluid voor de FM-radio op apparaten met Android 6.0 of hoger?

Informatie/oplossing

Het kan voorkomen dat het geluid van de FM-radio op uw Xperia™-apparaat is gewijzigd. Dit komt doordat de FM-radio is veranderd bij Android™ 6.0 (Marshmallow). Het gevolg van deze verandering is dat de FM-radio nu automatisch kan kiezen tussen uitvoer in mono of stereo, afhankelijk van de signaal/ruis-verhouding (SNR) van het inkomende signaal.