MUZIEKRECORDERS

SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

ICD-SX2000
Afbeelding van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

16GB

ICD-SX2000

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie
Afbeeldingen van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie
Afbeeldingen van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie
Afbeeldingen van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie
Afbeeldingen van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie
Afbeeldingen van SX2000 digitale voicerecorder SX-serie
Perfect voor muziek en vergaderingen

Authentieke opnamen dankzij de 3-weg microfoon

Leg bandsessies vast in nauwkeurige hi-res audio. Neem gesprekken en vergaderingen kristalhelder op. Dankzij de verstelbare microfoons reproduceert deze digitale recorder ieder detail precies.

Audio met Hoge Resolutie
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Fantastisch geluid, superieure opnamen

Neem geluid op en speel het af met absolute precisie. Leg nummers en sessies vast in betere kwaliteit dan van cd's en geniet van al uw opnamen in hi-res audio. 

Lineaire PCM-opname
Lineaire PCM-opname 

Leg geluid vast met een snelheid tot 96 kHz/24-bits, een grote stap vooruit van de 44,1kHz-frequentie en 16-bitsnelheid van cd's.

FLAC
Free Lossless Audio Codec 

Geniet van audio zonder kwaliteitsverlies met de helderheid en dynamiek die de artiest voor ogen had, dankzij flac-afspeelondersteuning.

S-Master HX
Authentieke versterking 

De S-Master™ HX digitale versterker zorgt voor minder vervorming en ruis over een groot frequentiebereik.

Geniet van verbluffende geluidskwaliteit

Hi-res audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of zelfs cd's, alsof u van Standard Definition naar HD-video gaat. U hoort elke ademhaling, elke slag, elke noot. De volledig digitale S-Master HX™-versterker vermindert bovendien potentiële vervorming, waardoor u de luisterervaring beleeft die in de studio is opgenomen.

Audio met Hoge Resolutie

3,2 keer zo veel verzonden gegevens

Geluidsopnamen, geoptimaliseerd

Maak verfijnde opnamen dankzij een op 3 manieren verstelbare microfoon

Of u nu een vergadering, bandrepetitie of evenement in de buitenlucht opneemt: het geluid is altijd geoptimaliseerd. De verstelbare microfoon kan op drie manieren worden ingesteld om muziek of stemmen perfect vast te leggen. De microfoon kan zelfs opnamen maken met de verfijnde details van hi-res audio. 

Zoominstelling
Zoom voor zakelijke gelegenheden

Voor kleine groepen mensen, zoals bij vergaderingen of lessen, legt de zoominstelling gesprekken met optimale helderheid vast zodat u niets mist. 

XY-instelling
XY voor muziek

Voor solo-optredens of sessies met kleine bands kiest u de XY-instelling en houdt u de microfoon dicht bij de artiesten. Zo krijgt u een natuurlijk gevoel van geluid en diepte. 

Brede stereo
Brede stereo voor buiten

Bij open ruimten, evenementen in de buitenlucht en conferenties legt de instelling brede stereo vele verschillende geluiden vast. Hierdoor wordt de opname realistischer en krijgt u meer diepte.

Bedien opnamen draadloos 

Eenvoudig te bedienen met de smartphone dankzij REC Remote

Start en stop opnamen, pas niveaus en instellingen aan, en voeg zelfs track marks toe met uw smartphone. Door de REC Remote-app, beschikbaar bij Google Play voor Android of de App Store voor iOS-apparaten, kunt u de recorder op afstand bedienen via Bluetooth®.

Download de app
Breid uw opslagruimte uit

Dankzij 16 GB aan ingebouwd geheugen kunt u tot 636 uur mp3 opnemen in LP-modus. Als u meer ruimte nodig hebt, kunt u een microSDHC- of microSDXC-geheugenkaart in de microSD-kaartsleuf plaatsen. 

Eenvoudige bediening en connectiviteit
Eenvoudige bediening en connectiviteit
Plug & Play!

Verspil uw tijd niet met kabels. Dankzij USB Direct kunt u uw voicerecorder rechtstreeks aansluiten op een pc. Zo kunt u uw opnamen eenvoudig overdragen en opslaan.

Specificaties en kenmerken

Maak opnamen met fantastische hi-res audiokwaliteit, waar u ook bent. Deze digitale recorder met 16 GB heeft verstelbare microfoons die kunnen worden gekanteld om muziek of stemmen perfect op te nemen. U kunt het opnemen zelfs bedienen met uw smartphone dankzij de app voor opnamen op afstand.
  • Verstelbare microfoons leggen meer geluid vast

  • Dankzij het geheugen van 16 GB heeft u een opnameduur tot 636 uur

  • Bediening vanaf uw Bluetooth®-smartphone met de app voor opnamen op afstand

  • Maak opnamen met uitstekende hi-res audiokwaliteit

  • Voeg extra geheugen toe met de sleuf voor microSD-kaarten

Ingebouwd geheugen
16 GB
Aansluitingen in/uit
Externe ingang (stereoministekker), plug-in power compatibel, minimaal uitgangsniveau (ca.1,5 mV), hoofdtelefoon (stereoministekker), USB-aansluiting (type A), kaartingang (micro SD)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers