VOLLEDIG DRAADLOOS

WF-C500 volledig draadloze oordopjes

WF-C500
Afbeelding van WF-C500 volledig draadloze oordopjes

orangegreenwhiteblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 57,00

Bekroond
Bekijk de WF-C500-oordopjes van alle kanten
Een zeer aangename luisterervaring

Met onze Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) wordt geluid met hoge frequenties en fijne fade-outs in het nummer hersteld voor een authentiekere luisterervaring. Je kunt ook je muziek naar wens aanpassen met de EQ-instelling in de Sony | Headphones Connect-app.

Logo DSEE

Laat je muziek nog natuurlijker klinken

Wanneer een muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge frequenties verloren die de muziek detail en volheid geven. Onze Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze frequenties voor hoogwaardig geluid dat dichter bij de originele opname komt.

Jouw geluid, precies naar wens

Stem het geluid af op jouw voorkeuren. Kies uit meerdere voorinstellingen om de kwaliteit aan te passen aan het genre waarnaar je luistert. Of maak je eigen voorinstellingen met de functie EQ Custom (Aangepaste EQ) in de Sony│Headphones Connect-app.

Illustratie die laat zien hoe je geluid kunt aanpassen met de EQ-functie in de Sony | Headphones Connect-app
Klein en lichtgewicht, met een geweldige pasvorm

Deze oordopjes met klein ontwerp passen nauwkeurig en comfortabel in je oren. Dankzij de ronde vorm zonder randen zijn ze plezierig om te dragen, zodat je je kunt richten op belangrijke zaken: je muziek.

Ergonomische vormgeving van het oppervlak

Vanaf de eerste oordopjes in 1982 (de MDR-E252) hebben we enorm veel informatie over de vorm van oren geanalyseerd. De WF-C500-oordopjes zijn het resultaat van dat onderzoek, waarbij een vorm die overeenkomt met de oorholte, wordt gecombineerd met een ergonomische vormgeving voor een stabielere pasvorm.

Illustratie met WF-C500-oordopje dat comfortabel in iemands oor past.
Neem de compacte case overal mee naartoe

De cilindervormige oplaadcase is zeer klein en eenvoudig mee te nemen in je zak of tas, zodat je je oordopjes overal bij de hand hebt. Het doorzichtige klepje dat doet denken aan matglas geeft de oplaadcase een stijlvolle, luxe uitstraling.

Vooraanzicht van zwarte WF-C500-oordopjes
Eenvoudige knopbediening

Met de knoppen op de WF-C500-oordopjes kun je niet alleen nummers afspelen, pauzeren of overslaan en het volume wijzigen, maar kun je ook eenvoudig de spraakondersteuning op je smartphone gebruiken en handsfree bellen.

Pictogram handsfree bellen
Gemakkelijk, duidelijk handsfree bellen

Gesprekken klinken helder met eenvoudig handsfree bellen, nu zelfs meer dan ooit dankzij een hoogwaardige geïntegreerde microfoon. Je hoeft je telefoon niet eens uit je zak te halen.

Pictogram compatibel met voice assistant
Compatibel met spraakondersteuning

Met één druk op de knop heb je verbinding met de Voice assistant van je smartphone, voor de routebeschrijving, muziek, communicatie met anderen en nog veel meer.

Pictogram Fast Pair (Snel koppelen)
Snel je oordopjes vinden met Fast Pair

Met Fast Pair kun je je oordopjes eenvoudig koppelen met Android™-apparaten. Met slechts één tik in een pop-upvenster kan de WF-C500 moeiteloos via Bluetooth® worden gekoppeld. Je kunt je oordopjes daarnaast gemakkelijk terugvinden door ze te bellen of door de laatst bekende locatie ervan op je smartphone op te zoeken.

Pictogram Swift Pair (Snel koppelen)
Snel verbinding met je pc met Swift Pair

Met Swift Pair kun je eenvoudig je WF-C500-oordopjes koppelen via Bluetooth®. Op Windows 10-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies wanneer de koppelmodus wordt geselecteerd.

Pictogram 10 uur + 10 uur vermogen
De hele dag luisteren, binnen enkele minuten opgeladen

Dankzij de handige oplaadcase heb je tot 20 uur lang luisterplezier. Heb je haast? Met slechts tien minuten opladen kun je maar liefst een uur extra luisteren.

Pictogram IPX4
Spetters en zweet, geen probleem

Deze oordopjes hebben een IPX4-classificatie voor waterbestendigheid en zijn dus bestand tegen spetters en zweet, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten.

Pictogram van één oordopje
Eén oordopje, ideaal voor multitasken

Als je muziek wilt luisteren en tegelijkertijd een gesprek wilt kunnen voeren, haal je gewoon één oordopje uit de oplaadcase.

TBC

(A) Standaard BT-transmissie met doorgave van L naar R. (B) WF-C500 BT-transmissie L/R tegelijkertijd.

Stabiele, betrouwbare Bluetooth®-connectiviteit 

Een Bluetooth®-chip verzendt geluid tegelijk naar het linker- en rechteroor en zorgt samen met een optimale antenne voor een stabiele verbinding en een uitzonderlijke luisterervaring. Dankzij de lage audiolatentie kun je ook van video's genieten.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Afbeelding van drie schalen met duurzame materialen
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Het verpakkingsmateriaal van de WF-C500 bevat geen plastic, wat de inzet van Sony onderstreept om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen.

Specificaties en kenmerken

Ontdek de vrijheid van Bluetooth®-connectiviteit met onze compacte, volledig draadloze WF-C500-oordopjes met Bluetooth®. Een perfecte combinatie van geluid van hoge kwaliteit met een lange batterijduur, aanpasbaar geluid, gebruiksgemak en waterbestendigheid voor meeslepende muziek, waar je ook bent.
  • DSEE™ herstelt geluid met hoge frequenties en verfijnde fade-outs die tijdens compressie verloren zijn gegaan

  • Finetune je geluid met de Sony | Headphones Connect-app

  • Batterijduur van 10 uur, in totaal 20 uur met oplaadcase

  • Spatwater- en zweetbestendig met een IPX4-classificatie

  • Optioneel gebruik van één oordopje

DRIVERUNIT
5,8 mm
FREQUENTIERESPONS (BLUETOOTH®-COMMUNICATIE)
20 Hz-20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
DSEE
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers