WM1ZM2

Puur luisterplezier

De WM1ZM2 uit de Signature Series is de nieuwe maatstaf op het gebied van pure geluidskwaliteit en luisterplezier. Eenvoudig muziek downloaden en streamen, vervaardigd van verfijnde materialen en minutieuze aandacht voor elk detail: dit is puur genieten van geluid. 

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 3.699,99

Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat je kunt horen, naar geluid dat je kunt voelen.Downloaden/streamen via Wi-Fi


Bekijk de WM1ZM2 van dichtbij
Zuiver materiaal voor zuiver geluid

Hoewel zuurstofvrije koper (OFC) zeer moeilijk machinaal te bewerken is, heeft de WM1ZM2 net als de voorganger een verguld OFC-chassis. Deze keer is de zuiverheid van het OFC echter verhoogd naar 99,99% (vier negens), wat zorgt voor nog meer voordelen op het gebied van geluidskwaliteit en stevigheid. Het basgeluid klinkt helder en krachtig, het spectrum is breder en de middelhoge geluiden blijven mooi hangen.

Natuurgetrouwe geluidsweergave

De S-Master™ HX digitale versterkingstechnologie is ontwikkeld voor Walkman® en is compatibel met de oorspronkelijke DSD-indeling en ondersteunt een hoog uitgangsvermogen. Deze vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik voor optimaal geluid dat wordt versterkt door nieuw hoogwaardig loodvrij soldeer.


Krachtigere voeding

Ons vlaggenschip, de digitale muziekspeler DMP-Z1, diende als inspiratie voor de WM1ZM2 die werd voorzien van een nog krachtigere voeding dan de voorganger, zowel voor het analoge als digitale blok.

Close-up van printplaat met grote stevige hoog-polymeercondensator
Grote, stevige hoog-polymeercondensator

De nieuwe hoog-polymeercondensator werkt als batterijondersteuning voor het versterkingsblok en heeft een hoge capaciteit en lage weerstand. De condensator levert direct grote hoeveelheden voeding, zodat signalen nauwkeurig worden uitgevoerd zonder dat de spanning plotseling wegvalt. Dit zorgt voor een krachtig, nauwkeurig basgeluid en heldere stemmen.

FT CAP3 (hoog-polymeercondensator)

FT CAP3 is speciaal gemaakt voor Sony en afgestemd door Sony-engineers voor alle bypass-condensatoren in de audioblokvoeding. Op basis van kennis wat betreft hoogwaardige audio voor thuis, is het geluid verbeterd met een breder geluidsspectrum, meer transparantie en een strakker basgeluid.

Printplaat met FT CAP3 (hoog-polymeercondensator)
Een blok van gewalst OFC op een donkere achtergrond
Een blok van gewalst OFC

Een blok van gewalst OFC bedekt het digitale blok voor versterking van de digitale grond en afscherming van ruis van digitale blokelementen, zoals de app-processor en geheugenapparaten. Het resultaat is duidelijker geluid dat lijkt te ontstaan uit stilte.

Printplaat met hoog-polymeercondensatoren
Hoog-polymeercondensatoren

In de WM1ZM2 zijn hoog-polymeercondensatoren gebruikt om de voeding van de versterker krachtiger te maken in het geval van ongebalanceerde uitvoer en voor prestatieverbetering bij lage tonen, om zo een indrukwekkende luisterervaring te creëren.

Printplaat met filmcondensatoren
Filmcondensatoren

Hoogwaardige filmcondensatoren leveren spanning met een lineaire respons bij alle frequenties, wat resulteert in minder vervorming en ruis.

Printplaat met wikkelspoelen
Wikkelspoelen

De wikkelspoelen in de digitale blokvoeding die de conventionele gelamineerde condensator vervangen, zorgen voor zuiver geluid. 

Fantastisch geluid begint met uitzonderlijke componenten

We hebben een aantal onderdelen van de WM1ZM2 verbeterd en de lay-out ervan geoptimaliseerd om de geluidskwaliteit te revolutioneren.

KIMBER KABLE® 

De bedrading van de versterker naar de gebalanceerde koptelefoonaansluiting heeft een upgrade gekregen naar KIMBER KABLE®, net als de DMP-Z1-muziekspeler. Dit zorgt voor uitsluiting van externe ruis, hoogwaardige audiosignalen en een krachtige, vloeiende geluidskwaliteit.

Printplaat met kristaloscillatoren
Kristaloscillatoren

Twee compacte kristaloscillatoren voor laagfasige ruis voor een nauwkeurige klokstabiliteit bij veelvouden van samplesnelheden van 44,1 kHz en 48 kHz. De kristalelektrode met gouden dampafzetting zorgt voor betere elektrische eigenschappen en scheiding van instrumenten. Dit leidt tot minder ruis en zorgt voor een heldere, duidelijke geluidsweergave.

Fine Sound Register

De op het oppervlak gemonteerde Fine Sound Register zorgt voor een gelijkmatige, effectieve verdeling van energie over de circuitonderdelen, voor een consistente geluidskwaliteit.

Fine Sound Register op een witte achtergrond
Printplaat met reflow-soldeer en goud
Nieuw ontwikkeld reflow-soldeer met goud

Dit is de eerste keer dat Sony reflow-soldeer met goud gebruikt op een groot deel van het oppervlak van de printplaat. Hierdoor is het totale effect aanzienlijk want het zorgt voor een verbeterde geluidslokalisatie en breder geluidsspectrum.

Een spoel met loodvrij soldeer en goud voor geluid van hoge kwaliteit
Hoogwaardig soldeer met goud

Het uitzonderlijke geleidingsvermogen van goud garandeert minimaal signaalverlies. Hoogwaardig, loodvrij soldeer met een kleine hoeveelheid goud sluit het circuit van de WM1ZM2 aan op de batterij en zorgt voor helderder geluid en zang.

Afbeelding waar een normale via wordt vergeleken met een gevulde via
Laag diëlektrische printplaat en gevulde via

De printplaat gebruikt laag diëlektrisch materiaal voor een nauwkeurige signaaloverdracht en de via's zijn met koper gevuld om de impedantie te verlagen. Het resultaat is een breed geluidsspectrum met helder, duidelijk geluid.
[A] Normale via [B] Gevulde via

Afbeelding van printplaat met het audioblok rood gemarkeerd en het voedings-/digitale blok blauw gemarkeerd
Geoptimaliseerde printplaatlay-out

Door de scheiding van het audioblok (rood gemarkeerd) en het voedings-/digitale blok (blauw) is de printplaatlay-out geoptimaliseerd voor geluidskwaliteit die niet wordt beïnvloed door digitale interferentie.

Geavanceerde geluidsverwerking

De WM1ZM2 beschikt over een reeks geluidverwerkingstechnologieën zodat je optimaal van je muziek kunt genieten, ongeacht de bron.

Gebalanceerde verbinding

De Walkman® heeft een enkele gebalanceerde stekker voor de nieuwe gebalanceerde aansluitkabel van Ø 4,4 mm. Hierin worden het linker en rechter geluidssignaal gescheiden. Dit minimaliseert het signaaloverdrachtsverlies en de lagere geluidskwaliteit. 

Logo van MQA
MQA™ 

De Walkman is voorzien van MQA-technologie, waarmee je MQA-geluidsbestanden kunt afspelen.

Iconische stijl

De WM1ZM2 is voorzien van een groter scherm en grotere audiocomponenten en combineert functionaliteit met een iconische stijl. 

Vooraanzicht van WM1ZM2 Walkman met Android™-gebruikersinterface
Met Wi-Fi kun je nog meer muziek streamen en downloaden

De WM1ZM2 wordt ondersteund door Android™ en is Wi-Fi-compatibel voor meer luisterplezier. Luister naar je favoriete stream- en muziek-apps op je Walkman, of download nummers en afspeellijsten van je muziekcollectie naar een pc.

Vooraanzicht van de WM1ZM2 Walkman — scherm toont interface om muziek af te spelen
Groot scherm van 12,7 cm

Het grote, vloeiende en responsieve scherm van 12,7 cm (5 inch) is groter dan zijn voorganger van 10,2 cm (4 inch) en nu ook geschikt voor HD.

Pictogram voor batterijduur
Duurzame batterij

Met de optie om meer dan 40 uur non-stop 96kHz FLAC hi-res audio af te spelen ga je helemaal op in de muziek.

Vooraanzicht van de WM1ZM2 met het startscherm van de Walkman
Startscherm van de Walkman®

Op het startscherm van de Walkman® kun je het scherm aan je wensen aanpassen.

Onderkant van WM1ZM2 Walkman met USB Type-C®-poort
USB Type-C®-poort

Een USB Type-C®-poort, die compatibel is met USB 3.2 Gen1, biedt een snelle overdracht van muziekbestanden en gemakkelijke connectiviteit met diverse apparaten.

Pictogram voor SD-kaart
Uitbreidbare opslag 

Met 256 GB geïntegreerd geheugen en een sleuf voor een SD-kaart kun je met de WM1ZM2 zelfs de grootste muziekcollecties onderweg altijd bij je hebben.

Ontdek de Signature Series

Ga voor niets minder dan overweldigende audio met het volledige assortiment Signature Series-producten, waarmee je kunt genieten van de ultieme geluidskwaliteit die elke voorstelling te boven gaat.

Loop naar het volgende geluidsniveau

Ontdek hoe onze technici zich voor de ontwikkeling van de Signature Series hebben laten inspireren door hun eigen wensen en persoonlijke audiocultuur.

Zo meeslepend.
Zo echt.

Laat je meeslepen door ultiem geluid. Zo echt dat het voelt alsof je bij een liveconcert bent of met de artiest in een studio staat. Muziek is meeslepender dan ooit met 360 Reality Audio. Geniet met de WM1ZM2 van 360 Reality Audio. 

Drie schalen met verschillende materialen
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Het verpakkingsmateriaal van de WM1ZM2 bevat geen plastic, wat de inzet van Sony onderstreept om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen.

Toegankelijkheid

Wij vinden dat technologie voor meer interactie, meer creativiteit, meer entertainment en meer inclusiviteit in de wereld zou moeten zorgen. Door onze audioproducten een inclusief design te geven waarin de mens centraal staat, bieden wij onze 'Kando'-ervaring aan gebruikers van alle leeftijden, capaciteiten en achtergronden.

Afbeelding van een persoon die luistert met gesloten ogen, een andere persoon die zich uitrekt en een derde persoon die in een rolstoel zit te schilderen

Specificaties en kenmerken

De WM1ZM2 Walkman® is onderdeel van de Signature Series en combineert pure geluidskwaliteit met Wi-Fi-compatibiliteit voor downloaden en streamen.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Ondersteuning van oorspronkelijke-DSD-bestanden (Direct Stream Digital)

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Wi-Fi-compatibel voor downloaden en streamen

  • Capaciteit van 256GB en sleuf voor SD-kaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers