Actuele wedstrijden

 

 

 

Detail close-up G Master-lens
Win een exclusief Sony G Master-lensfotoboek!

Om de lancering van ons nieuwste G Master-lensfotoboek te vieren, geven we drie exemplaren van deze exclusieve publicatie weg. Wilt u kans maken om te winnen? Deel dan uw beste foto's via het Instagram-account @alphauniversebysony.eu. We kiezen elke week één winnende foto. Geldige inzendingen moeten tussen 26 november 2021 en 17 december 2021 op Instagram zijn geplaatst en mogen zijn gemaakt met elk soort camera of smartphone, ongeacht het merk.

Inzendingen worden beoordeeld op basis van hun creativiteit, originaliteit en visuele/emotionele impact. De winnende foto's worden bekendgemaakt via ons Alpha Universe-account op Instagram en onze socialemediakanalen.

Logo van SWPA 2022
Sony World Photography Awards 2022

Sony en de World Photography Organisation lanceren vol trots de 15e Sony World Photography Awards. Omdat we vinden dat fotografie zo democratisch mogelijk moet zijn, kunnen fotografen van over de hele wereld gratis deelnemen.

Sinds 2007 worden er tijdens de Awards prijzen uitgereikt aan een aantal van de boeiendste en meest getalenteerde fotografen. Er zijn door de jaren heen veel verschillende genres, stijlen en visies voorbijgekomen. De vier wedstrijden zijn gericht op alle soorten fotografen, dus er zit altijd wel een wedstrijd tussen die bij jou past.

Deelnemers kunnen verschillende prijzen winnen, zoals geldbedragen tot 25.000 USD en allerlei Sony-apparatuur!

Eerdere wedstrijdwinnaars

Volg ons op Instagram Volg Alpha Universe op Instagram

Volg α Universe op Instagram voor actuele tips, verhalen en wedstrijdinformatie