albert dros zee en ijs in ijsland

Een wereld vol emotie

voor de volgende generatie

Sony streeft ernaar mensen te raken en te werken aan een betere wereld. We zijn er trots op dat we creatieve mensen steunen die met hun beelden een band met de natuur opbouwen en onze planeet beschermen.

 

Verhalen over duurzaamheid

Lees alle verhalen over duurzaamheid

 

 

duurzaamheidsverklaring van sony

 

 

Onder de oppervlakte ligt een hele andere wereld: dit is mijn universum, waar alles er sprookjesachtig en adembenemend mooi uitziet” – Alexis Rosenfeld
Net als de meeste andere wildlife- en natuurfotografen proberen we iedereen te laten voelen dat deze planeet ons huis is. Als je koffie op de vloer van je appartement morst, ruim je het op. Als je huis in brand staat, probeer je de brand te blussen. De planeet is ons huis, en dat huis is behoorlijk vies en staat in brand.” – Fredrik Granath

 

 

logo van road to zero
Sony’s Road to Zero

Road to Zero is het wereldwijde milieuplan van Sony waarmee we streven naar een milieubelasting van nul in 2040. In Road to Zero hebben we een aantal specifieke doelen vastgelegd die zijn gebaseerd op vier milieutechnische oogpunten en zes fases in de levenscyclus van producten.

Meer informatie over Road to Zero
sorplas-korrels op een wit oppervlak
Leider in de ontwikkeling van gerecycled plastic

Bij Sony verminderen we ons gebruik van niet-hernieuwbare hulpbronnen dankzij SORPLAS™. Dit gerecyclede plastic is duurzaam en hoogwaardig – perfect voor onze nieuwe producten.

Meer informatie over SORPLAS™
Original Blended Material van Sony
Original Blended Material van Sony

De aarde mooi houden voor de toekomst.

Sony Group zet zich in voor talloze milieuvriendelijke activiteiten, zoals het gebruik van papieren productverpakkingen.

Meer informatie
With My Eyes
With My Eyes

Kando – Japans voor ‘emotioneel geroerd zijn’ – is een kerndeel van Sony’s filosofie, en we willen graag dat iedereen dit gevoel kan ervaren. Zie hoe visueel gehandicapte mensen door de camera kunnen kijken dankzij de combinatie van Alpha- en QD Laser-technologie.

Nu bekijken

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van α Universe

U hebt u geabonneerd op de nieuwsbrief van α Universe

Voer een geldig e-mailadres in

Er is iets fout gegaan

U hebt u geabonneerd