Artikel-ID : 00149483 / Laatst gewijzigd : 28-11-2019Afdrukken

Zelfs als ik hard praat, krijg ik de melding dat mijn stem zacht en lastig te verstaan is.

  BELANGRIJK:

  • Niet alle autoradio-ontvangers met Bluetooth® hebben dezelfde functies en/of kenmerken. Raadpleeg de specificaties als u modelspecifieke informatie nodig hebt over hoe u dit controleert op uw apparaat.
  • Zorg ervoor dat uw belgedrag u niet hindert tijdens het autorijden.

  Als uw stem lastig te verstaan is en te zacht of te ver weg klinkt, verhoogt u het volume van de mobiele telefoon die is verbonden met het Bluetooth®-audiosysteem. Spreek duidelijk in het systeem.

  OPMERKING: De microfoon van het Bluetooth®-audiosysteem bevindt zich achter het voorpaneel. Dek de microfoon niet af met plakband en dergelijke.

  Als uw stem zacht blijft klinken nadat u het volume van de mobiele telefoon hebt verhoogd, controleert u Mic Gain Adjustment (Afstelling microfoonversterking), mits dit voor uw systeem relevant is. Hierdoor kunt u kiezen uit twee volumeniveaus en kunt u tijdens een telefoongesprek een geschikt geluidsniveau instellen voor de andere partij.

  Als de microfoon op de juiste wijze is geplaatst en u merkt nog steeds geen verbetering nadat u het volume hebt verhoogd, controleert u of er sprake is van een verbindingsfout. Raadpleeg de handleiding bij elk apparaat voor meer informatie over het aansluiten en installeren van de microfoon.