Artikel-ID : 00158501 / Laatst gewijzigd : 28-02-2019

Op het scherm zijn een vage, witte schaduw of heldere vlekken te zien als er geen invoer is of bij erg donkere scènes

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het lcd-scherm is gemaakt met highprecision-technologie voor hoge prestaties en hoge beeldkwaliteit. Om dit prestatieniveau te bereiken is het tegenlicht van de tv ingesteld om de helderheid van het scherm te maximaliseren. Er kan ongelijkmatige helderheid worden waargenomen als men naar de tv kijkt in een donkere omgeving zonder video-ingangsbron of als er geen beeld is. Dit is normaal en geen defect van de tv.

Als u van mening bent dat dit uw kijkgenot vermindert, zijn hier een paar dingen die u kunt aanpassen om deze conditie te verminderen.

OPMERKING: Enkele van de onderstaande stappen zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle televisiemodellen. Als er specifieke informatie nodig is om een van de stappen te voltooien, raadpleegt u de gebruiksinstructies van het product.

• Verminder het Verlichting-niveau in het menu Beeldinstellingen.
  • Zet de instelling van de Licht Sensor op Aan in menu Instellingen.
  • Wijzig de instelling Power Saving in Low of High in het menu Instellingen.