Artikel-ID : 00128438 / Laatst gewijzigd : 01-04-2019

De 'demomodus' op draagbare en home audio-apparaten uitschakelen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Raadpleeg de gebruiksinstructies bij het product als u modelspecifieke informatie nodig hebt om een van deze stappen te voltooien.

De stereosystemen van Sony worden in de demomodus gezet wanneer u het systeem de eerste keer inschakelt of wanneer u het apparaat niet direct bedient nadat het systeem is ingeschakeld.

Hieronder ziet u hoe u de demomodus kunt uitschakelen, afhankelijk van het model:
Opmerking: Telkens als u op deze knop drukt, wijzigt de weergavemodus.

Modelnaam

De demomodus uitschakelen

MHC-GT3
  1. Zet het apparaat UIT.
  2. Druk herhaaldelijk op de knop DISPLAY tot de demonstratieweergave verdwijnt.

MHC-GT5D
MHC-V5
MHC-V6D
MHC-V7D
SHAKE-X1D
SHAKE-X3D
SHAKE-X7D
MHC-GT4D

Voor de demomodus:

1. Zet het apparaat UIT.
  2. Druk herhaaldelijk op de knop DISPLAY op de afstandsbediening totdat de weergave van de demonstratiemodus verdwijnt.

Voor de demofeestverlichting:

U kunt de demofeestverlichting uitschakelen door op de knop PARTY LIGHT op het apparaat of op de afstandsbediening te drukken.

MHC-V44D
MHC-V90W
MHC-V11
  1. Zet het apparaat UIT.
  2. Druk herhaaldelijk op de knop SPEAKER LIGHT tot de demonstratieweergave verdwijnt.
GTK-XB7

Druk op LIGHTAfbeelding terwijl de demonstratie wordt uitgevoerd.
Opmerking: Wanneer u op LIGHTAfbeeldingdrukt tijdens de stand-bymodus of wanneer u de stekker uit het stopcontact haalt en er opnieuw in steekt, schakelt het apparaat over naar de demomodus.