Artikel-ID : 00158877 / Laatst gewijzigd : 20-08-2020

Geregistreerde informatie verwijderen van alle aan de draadloze speaker gekoppelde apparaten

Uw draadloze speaker ondersteunt niet het verwijderen van slechts één set koppelingsgegevens. Initialiseer uw speaker door alle koppelingsgegevens te verwijderen. Selecteer uw model speaker, schakel dat in (behalve voor CAS-1) en volg de instructies om de speaker te initialiseren.

• Als u de speaker initialiseert, worden de fabrieksinstellingen van het apparaat hersteld, waardoor alle netwerkinstellingen en koppelingsgegevens worden verwijderd.
    • Afhankelijk van het model kan het apparaat in de stand-bymodus worden gezet nadat de draadloze speaker is geïnitialiseerd.

SRS-HG1 - SRS-XB10/20//20/31/40/41 - SRS-ZR5/7/5P

CAS-1

GTK-XB60 or GTK-XB90

LF-S50G

LSPX-S1

SRS-X1

SRS-X9, SRS-X7, SRS-X99, SRS-X88, or SRS-X77

SRS-XB3 of SRS-XB2

SRS-X11

SRS-BTD70

SRS-HG10