Artikel-ID : 00117749 / Laatst gewijzigd : 05-06-2015

Welke audiobestandsindelingen worden door de autoradio ondersteund?

BELANGRIJK: Deze informatie geldt voor een specifiek model. Raadpleeg de Producten en categorieën waarop dit artikel van toepassing is om te controleren of deze specificaties voor uw model gelden.

De autoradio ondersteunt de volgende audio-indelingen.

• MP3
      • bit rate (bitsnelheid): 8 kbps - 320 kbps (ondersteunt variabele bitsnelheid (VBR))
      • sampling rate (bemonsteringsfrequentie): 16 kHz - 48 kHz
      • bestandsextensie: .mp3
    • WMA
      • bit rate (bitsnelheid): 32 kbps - 192 kbps (ondersteunt variabele bitsnelheid (VBR))
      • sampling rate (bemonsteringsfrequentie): 32 kHz, 44,1 kHz, 48 kHz
      • bestandsextensie: .wma
    • AAC
      • bit rate (bitsnelheid): 8 kbps - 320 kbps
      • sampling rate (bemonsteringsfrequentie): 11,025 kHz - 48 kHz
      • bestandsextensie: .mp4, .m4a
    • WAV
      • bitdiepte: 16-bits
      • sampling rate (bemonsteringsfrequentie): 44,1 kHz, 48 kHz
      • bestandsextensie: .wav
    • FLAC
      • bitdiepte: 16-bits, 24-bits
      • sampling rate (bemonsteringsfrequentie): 44,1 kHz, 48 kHz
      • bestandsextensie: .flac

OPMERKING: In sommige gevallen kunnen bestanden met DRM-kopieerbeveiliging (Digital Rights Management) niet worden afgespeeld.