Artikel-ID : 00122291 / Laatst gewijzigd : 13-11-2019

Welke bestandsindelingen worden ondersteund door de apps Album, Music (Muziek) en Video?

Raadpleeg de tabel met ondersteunde codecs in de Help-gids. U kunt de lijst openen via het volgende pad:

1. Druk op de knop HELP op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Help Guide (Help-gids).
    3. Selecteer Watching/Listening to Connected Devices (Kijken/luisteren naar aangesloten apparaten).
    4. Selecteer Connecting a USB device (Een USB-apparaat aansluiten).
    5. Selecteer Enjoying photos/music/movies stored on a USB deviceFoto's/muziek/films afspelen vanaf een USB-apparaat).
    6. Selecteer Jump to the list (Naar de lijst springen).

OPMERKING:

• LPCM-bestanden (muziek) worden alleen ondersteund wanneer u een thuisnetwerk gebruikt.
    • 4K inhoud kan niet worden afgespeeld op 2K TV-modellen.
    • Als de inhoud niet kan worden afgespeeld, ondanks het feit dat het een ondersteund bestandsformaat is, controleer dan of de inhoud gebroken is door het afspelen op een computer te testen, enz.