Artikel-ID : 00136219 / Laatst gewijzigd : 15-03-2022

Welke bestandsindelingen worden op mijn tv door de mediaspeler uit de Google App Store ondersteund?

Inhoud van een USB-apparaat of het thuisnetwerk kan niet worden afgespeeld met de mediaspeler die is gedownload via de App Store.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als u geen inhoud van een aangesloten USB-apparaat of een server op het thuisnetwerk kunt afspelen met de mediaspeler die u hebt gedownload in de Google Play™ Store, wordt de bestandsindeling mogelijk niet ondersteund.

Ondersteunde bestandsindelingen

De bestandsindelingen die worden ondersteund door Media Player uit de Google Play Store zijn:

• Audio: AAC, FLAC, MP3, MIDI, OGG, AMR-NB, AMR-WB, PCM/WAVE, WMA, AC3, DTS
    • Video: H.263, H.264 AVC, H.265 HEVC, MPEG-4 SP, VP8, VP9, WMV, VP6, MJPEG
    • Foto's: JPEG, ARW

Opmerking:

• Apps voor mediaspelers die zijn ontwikkeld voor mobiele apparaten werken niet met de tv.
    • Audio- of videobestanden van een USB-apparaat of thuisnetwerk kunnen niet worden afgespeeld met een mediaspeler-app uit de Google Play Store. Als u audio- of videobestanden op een USB-apparaat of in uw thuisnetwerk wilt afspelen, gebruikt u de vooraf geïnstalleerde muziek- of video-apps.
    • Raadpleeg de Helpgids van de tv voor de lijst met bestandsindelingen die door de vooraf geïnstalleerde video-app worden ondersteund.
    • Als een van de genoemde ondersteunde indelingen niet wordt afgespeeld, moet u de software van uw tv bijwerken naar de nieuwste versie.