Artikel-ID : 00162841 / Laatst gewijzigd : 11-11-2019

De fabrieksinstellingen van een Android TV van Sony herstellen.

BELANGRIJK:

• Deze oplossing is van toepassing op Android TV's. Voor BRAVIA-TV's die geen Android TV zijn, raadpleegt u: De originele fabrieksinstellingen van de tv herstellen.
      Gerelateerd antwoord: Controleren of uw BRAVIA-TV een Android TV is
    • Onthoud dat alle gegevens en instellingen van de tv (gegevens over Wi-Fi en over de instellingen van het bekabelde netwerk, Google-account en andere inloggegevens, Google Play en andere geïnstalleerde toepassingen etc.) worden verwijderd als u de fabrieksinstellingen herstelt en dat de instellingen van de tv worden teruggezet naar de standaardinstellingen.
    • Schakel eerst de tv uit en weer in als u dit nog niet hebt gedaan. Bij het uit- en inschakelen worden gewoonlijk geen instellingen gereset naar de fabrieksinstellingen zoals hierboven omschreven.

OPMERKINGEN:

• Het resetten van de fabrieksinstellingen kan even duren. Wacht totdat u een melding krijgt dat het proces is voltooid.
    • Nadat het proces om de tv te resetten naar de fabrieksinstellingen is voltooid, wordt de wizard voor de eerste instellingen geopend. U dient akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Google.
    • De koppelingsvolgorde van de touchpad moet opnieuw worden geactiveerd na het resetten van de fabrieksinstellingen.

Selecteer hieronder de status van uw tv. De bedieningsprocedure varieert, afhankelijk van de status van de tv.

Als het startscherm kan worden weergegeven

OPMERKING: Het scherm kan afwijken, afhankelijk van het model of besturingssysteem.

1. Zet de tv aan.
    2. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
    3. Selecteer Instellingen.
    4. Selecteer Storage & reset (opslag & resetten).
    5. Selecteer Factory data reset (fabrieksinstellingen herstellen).
    6. Selecteer Erase Everything (alles wissen).
      OPMERKING: Wanneer u om een wachtwoord wordt gevraagd, voert u het wachtwoord van het Kinderslot (uitzending) in.
    7. Selecteer Ja.

Als het startscherm niet kan worden weergegeven (de HOME-knop op de afstandsbediening werkt niet)

Als er een reactie volgt wanneer u op de afstandsbediening op de HELP-knop hebt gedrukt, volgt u de onderstaande procedure.
    LET OP: Het scherm kan afwijken, afhankelijk van het model of besturingssysteem.

1. Zet de tv aan.
    2. Druk op de afstandsbediening op de knop HELP.
    3. Selecteer Helpgids in Het gebruik van uw tv.
    4. Selecteer Instellingen.
    5. Selecteer Configuring the TV (de tv configureren).
    6. Selecteer TV.
    7. Selecteer   Instellingen.
    8. Selecteer Storage & reset (opslag en resetten) in de categorie TV.
    9. Selecteer Factory data reset (fabrieksinstellingen herstellen).
    10. Selecteer Erase Everything (alles wissen).
      OPMERKING: Wanneer u om een wachtwoord wordt gevraagd, voert u het wachtwoord van het Kinderslot (uitzending) in.
    11. Selecteer Ja.