Artikel-ID : 00155400 / Laatst gewijzigd : 08-08-2019

De Blu-ray Disc-speler koppelen met een Bluetooth-apparaat

Controleer de verbinding en instellingen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Doe het volgende op uw Bluetooth-apparaat:
      • Plaats het Bluetooth-apparaat binnen 1 meter van de speler.
      • Zet het Bluetooth-apparaat in de koppelingsmodus.
        OPMERKING: Voor meer informatie over hoe u het Bluetooth-apparaat in de koppelingsmodus zet, raadpleegt u de handleiding die bij het apparaat is meegeleverd.

2. Doe het volgende wanneer u voor het eerst verbinding maakt met een apparaat:
      1. Druk op de afstandsbediening op de knop BLUETOOTH.
      2. Selecteer de optie Bluetooth-apparaat op het afspeelscherm.
      3. Selecteer Apparaatlijst in Bluetooth-instellingen.
      4. Druk herhaaldelijk op Afbeelding/Afbeeldingom het gewenste apparaat te selecteren en druk vervolgens op ENTER.
        Wanneer de Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht, wordt de naam van het apparaat op het tv-scherm weergegeven.

3. Doe het volgende als de Blu-ray-speler al gekoppeld is:
      1. Selecteer Installatie.
      2. Selecteer Bluetooth-instellingen.
      3. Controleer de Apparaatlijst.
      4. Scan vanaf deze speler en selecteer uw Bluetooth-apparaat.