Artikel-ID : 00156491 / Laatst gewijzigd : 13-11-2017

Error: The service cannot be accessed at this time (De service is momenteel niet beschikbaar); reference code 40 (referentiecode 40)

Wanneer ik toegang probeer te krijgen tot Berliner Philharmoniker Digital Concert Hall, wordt er een foutcode weergegeven en kan ik niet verder.

Probeer de instelling te wijzigen met behulp van de onderstaande stappen.

1. Druk op de knop HOME van de A/V-ontvanger om het menu HOME (Start) te openen.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Parental Control Area Code (Regiocode van kinderbeveiliging) in de categorie Internet Services Settings (Instellingen internetservices).
    4. Let erop dat uw land is geselecteerd.
    5. Als de instelling is gewijzigd in een ander land, selecteert u nogmaals uw land.