Artikel-ID : 00168461 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

De Xperia kan niet worden verbonden met TA-ZH1ES

Schakel de Xperia in en sluit vervolgens een kabel aan.

Opmerking:
    Bij de Xperia XA sluit u een kabel aan terwijl de Xperia is uitgeschakeld en vervolgens schakelt u de Xperia XA in.

Als de Xperia nog steeds niet kan worden verbonden met het apparaat, controleert u of de laatste versie van Android OS is geïnstalleerd op de Xperia en vervolgens voert u de volgende procedures op de Xperia uit.

Voor Xperia Z2/ZL2
    Open Sound (Geluid) en zet vervolgens een vinkje in Hi-res Audio via USB (Audio met hoge resolutie via USB) in Sound (Geluid).

Voor Xperia Z3
    Open Audio Settings (Audio-instellingen) in Sound (Geluid) en zet een vinkje in Hi-res Audio via USB (Audio met hoge resolutie via USB).

Voor Xperia Z4/Z5
    1. Open Apps.
    2. Selecteer Settings Device Connection (Instellingen apparaatverbinding).
    3. Tik op Detect USB device in USB Connectivity (USB-apparaat opsporen in USB-connectiviteit).

OPMERKING: Als de Xperia Z2/ZL2/Z3-modellen zijn bijgewerkt naar Android 5.0 of hoger, hoeven de bovenstaande opties niet te worden ingesteld. Die instellingen zijn namelijk overbodig als u de Android OS-versie bijwerkt.

Afbeelding

[A] USB-adapter (niet meegeleverd) Gebruik de USB-adapter die afzonderlijk verkrijgbaar is voor uw smartphone. Maak verbinding met de smartphone.
    [B] micro-USB-kabel (niet bijgeleverd).