Artikel-ID : 00169892 / Laatst gewijzigd : 04-08-2017

Kan inhoud zoals foto's, video's of muziek in het USB-geheugen niet weergeven of afspelen in de Album-, Video- of Music-app van de tv

Als er een verkenner-app zoals ES File Explorer is geïnstalleerd, kiest u de toepassing door onderstaande stappen te volgen.

1. Koppel het USB-geheugen los van de tv en sluit het geheugen weer aan.
    2. Als er een bericht wordt weergegeven op de tv, wacht u tot het bericht automatisch verdwijnt of kiest u ANNULEREN met de afstandsbediening van de tv.
      Afbeelding
    3. Kies de gewenste toepassing, zoals Album.
      Afbeelding