Artikel-ID : 00176494 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Ik kan geen tv-kijken in 3D, hoewel ik 3D-weergave heb ingesteld in het startscherm.

Zelfs als u 3D Display (3D-weergave) in het startscherm hebt ingesteld op 3D(Side-by-Side) (3D (Naast elkaar)) of 3D(Over-Under) (3D (Boven elkaar)), wordt deze instelling op off (uit) ingesteld wanneer u van ingang wisselt of de toepassing start.
    U kunt in tv-kijken in 3D door de volgende procedures te volgen.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU.
    2. Selecteer 3D in de categorie Display & Sound (Weergave en geluid).
    3. Selecteer 3D display (3D-weergave).
    4. Selecteer 3D(Side-by-Side) (3D (Naast elkaar)) of 3D(Over-Under) (3D (Boven elkaar)).

OPMERKING: Alleen bepaalde tv-modellen ondersteunen de 3D-functie.