Artikel-ID : 00179010 / Laatst gewijzigd : 07-02-2019

Interactieve Samba TV: Informatie op maat over uw favoriete programma's — 27 juni 2017

Interactieve Samba TV is een functie die is toegevoegd met de tv-update voor Android 7.0 (Nougat) en biedt advertenties, meldingen en achtergrondinfo op maat voor uw favoriete programma's en acteurs op uw tablet*. In combinatie met apps zoals Spotlight (beschikbaar in de App Store*) synchroniseert Samba TV de ervaring van uw tablet met wat u bekijkt op tv zodat u tips krijgt voor andere voor u interessante inhoud.

U schakelt de SAMBA TV-service in door de instructies in het pop-upvenster te volgen. U kunt Samba TV ook vinden in het menu [Instellingen]* onder [Systeemvoorkeuren].

De Spotlight-app met uw tv verbinden:

1. Maak verbinding met http://samba.tv/getapps van de browser op uw tablet (**) en download de Spotlight-app
    2. Zorg ervoor dat uw tablet op hetzelfde netwerk is aangesloten als uw tv
    3. Start de app op uw tablet, ga naar Instellingen en druk op Connect Your TV (Verbinding maken met uw tv)
    4. Voer de korte code die op uw tv wordt weergegeven in de Spotlight-app in

OPMERKINGEN:

• *Voor Android Oreo (OSV-O) staat het Instellingen-pictogramSettings iconin de rechterbovenhoek.
    • (**) Tot op heden is de Spotlight-app is alleen beschikbaar voor iPad-apparaten
    • Samba TV is een volledig gratis, optionele service; u moet akkoord gaan en de functie inschakelen voordat deze wordt geactiveerd