Artikel-ID : 00249343 / Laatst gewijzigd : 20-08-2020

Alleen via de soundbar naar het geluid van de tv luisteren.

Het geluid komt dan zowel uit de speakers van de tv als uit de soundbar.

Het geluid komt normaal gesproken uit de speakers van de tv en de soundbar als deze is aangesloten met een HDMI-kabel. Volg de onderstaande stappen om alleen het geluid via de soundbar te horen. Controleer het geluid na elke stap. Raadpleeg de meegeleverde handleiding als u specifieke informatie over het model nodig hebt.

1. Zorg ervoor dat op de soundbar de functie Control for HDMI (Bediening voor HDMI) is ingeschakeld.

2. Hiermee schakelt u de tv en de soundbar in en uit.

3. Hiermee reset u de standaardinstellingen van de soundbar.